Blogit

Sivuillamme julkaistaan Tuntihoidon ja Mediapajan blogia sekä Taiteen vuoksi -taideblogia.

Tuntihoidon blogissa pääset tutustumaan hoitopäivien tapahtumiin. Siellä on myös hoidon aikataulut ja tuntihoitopalveluun liittyvää tietoa. Tuntihoito on lapsille ja alle 16-vuotiaille nuorille tarkoitettu lyhytaikainen hoito. 

Mediapaja on Etevan asiakkaiden ryhmä, jossa kirjoitetaan ja kuvataan valokuvia ja videoita. Mediapajan kirjoitukset käsittelevät asioita laidasta laitaan. Niitä, joita mediapajalaisten mielessä milloinkin pyörii.

Taiteen vuoksi on etevalaisten taiteilijoiden teoksille varattu tila. Sinne on kerätty taidetta suurella intohimolla tekevien etevalaisten töitä. Julkaistu on muun muassa sarjakuvaa, taideteoksia ja pieniä tarinoita.

Tällä sivulla on kaikista blogeista uusimmat kirjoitukset. Jos haluat tutkia blogeja erikseen, valitse blogin nimi sivun vasemmasta reunasta.


KESÄLEIRI 6 - 10.7.2015

14.7.2015
kirjoittaja:

  KESÄLEIRI 6 - 10.7 JÄRVENPÄÄN  TOIMINTAKESKUKSESSA   Tuntihoidon kesäleiriin kuului menoa ja meininkiä aamusta iltaan! Kesäleirillä valmistettiin ruuat yhdessä aamupuurosta alkaen ja lisukkeeksi leivottiin mm. porkkanasämpylöitä.  Viikolla...

Kommentit: 1
Avainsanat:
© 2012 Eteva Käyttöehdot