Blogit

Sivuillamme julkaistaan Tuntihoidon ja Mediapajan blogia sekä Taiteen vuoksi -taideblogia.

Tuntihoidon blogissa pääset tutustumaan hoitopäivien tapahtumiin. Siellä on myös hoidon aikataulut ja tuntihoitopalveluun liittyvää tietoa. Tuntihoito on lapsille ja alle 16-vuotiaille nuorille tarkoitettu lyhytaikainen hoito. 

Mediapaja on Etevan asiakkaiden ryhmä, jossa kirjoitetaan ja kuvataan valokuvia ja videoita. Mediapajan kirjoitukset käsittelevät asioita laidasta laitaan. Niitä, joita mediapajalaisten mielessä milloinkin pyörii.

Taiteen vuoksi on etevalaisten taiteilijoiden teoksille varattu tila. Sinne on kerätty taidetta suurella intohimolla tekevien etevalaisten töitä. Julkaistu on muun muassa sarjakuvaa, taideteoksia ja pieniä tarinoita.

Tällä sivulla on kaikista blogeista uusimmat kirjoitukset. Jos haluat tutkia blogeja erikseen, valitse blogin nimi sivun vasemmasta reunasta.


KESÄLEIRI 2016

12.7.2016
kirjoittaja:

TUNTIHOIDON KESÄLEIRI 2016 Ensimmäisenä päivänä lapset maalasivat leirijulisteen ja siitä tulikin oikein kesäinen.    Leiri jatkui erilaisten leikkien parissa, yhdeksi suosikiksi valikoitui knill-harjoitusohjelma, jossa jumppaillaan parin kanssa...

Kommentit: 3

Arkisto


Avainsanapilvi

© 2012 Eteva Käyttöehdot