Blogit

Sivuillamme julkaistaan Tuntihoidon ja Mediapajan blogia sekä Taiteen vuoksi -taideblogia.

Tuntihoidon blogissa pääset tutustumaan hoitopäivien tapahtumiin. Siellä on myös hoidon aikataulut ja tuntihoitopalveluun liittyvää tietoa. Tuntihoito on lapsille ja alle 16-vuotiaille nuorille tarkoitettu lyhytaikainen hoito. 

Mediapaja on Etevan asiakkaiden ryhmä, jossa kirjoitetaan ja kuvataan valokuvia ja videoita. Mediapajan kirjoitukset käsittelevät asioita laidasta laitaan. Niitä, joita mediapajalaisten mielessä milloinkin pyörii.

Taiteen vuoksi on etevalaisten taiteilijoiden teoksille varattu tila. Sinne on kerätty taidetta suurella intohimolla tekevien etevalaisten töitä. Julkaistu on muun muassa sarjakuvaa, taideteoksia ja pieniä tarinoita.

Tällä sivulla on kaikista blogeista uusimmat kirjoitukset. Jos haluat tutkia blogeja erikseen, valitse blogin nimi sivun vasemmasta reunasta.


ULKOILUA

26.4.2016
kirjoittaja:

Järvenpään viikonloppu 23-24.4.2016 Tuntihoidossa  leikittiin, harjoiteltiin  kuvien käyttöä sekä tukiviittomia. Ulkoiltiin monessa kivassa paikassa mm. Tivolissa, junia katsomassa, Järvenpää talolla ihasteltiin Latin show  SM kilpailuissa olevia...

Kommentit: 0
Avainsanat:

Muistikortit ja leivontaa

20.4.2016
kirjoittaja:

Porvoon viikonloppu 9-10.4.2016 Viikonloppuna puuhasteltiin taas kaikenlaista. Leivottiin pipareita, kuunneltiin musiikkia ja askarreltiin muistikortit. Päivänsäteessä oli leivottu sämpylöitä ja he toivat meille maistiaisia. Samalla käynnillä he...

Kommentit: 0
Avainsanat:

Arkisto


Avainsanapilvi

© 2012 Eteva Käyttöehdot