Blogit

Sivuillamme julkaistaan Tuntihoidon ja Mediapajan blogia sekä Taiteen vuoksi -taideblogia.

Tuntihoidon blogissa pääset tutustumaan hoitopäivien tapahtumiin. Siellä on myös hoidon aikataulut ja tuntihoitopalveluun liittyvää tietoa. Tuntihoito on lapsille ja alle 16-vuotiaille nuorille tarkoitettu lyhytaikainen hoito. 

Mediapaja on Etevan asiakkaiden ryhmä, jossa kirjoitetaan ja kuvataan valokuvia ja videoita. Mediapajan kirjoitukset käsittelevät asioita laidasta laitaan. Niitä, joita mediapajalaisten mielessä milloinkin pyörii.

Taiteen vuoksi on etevalaisten taiteilijoiden teoksille varattu tila. Sinne on kerätty taidetta suurella intohimolla tekevien etevalaisten töitä. Julkaistu on muun muassa sarjakuvaa, taideteoksia ja pieniä tarinoita.

Tällä sivulla on kaikista blogeista uusimmat kirjoitukset. Jos haluat tutkia blogeja erikseen, valitse blogin nimi sivun vasemmasta reunasta.


Puuhasteluja

23.11.2015
kirjoittaja:

Porvoon viikonloppu 21-22.11.2015 Valmistimme ruokaa pikkukokin kanssa yhdessä! Leikimme monia leikkejä ja askartelimme hamahelmillä. Kuunneltiin musiikkia ja luettiin kirjoja. Toivomuksesta leivoimme myös piparkakkuja!    Titinallekin oli mukana...

Kommentit: 1
Avainsanat:

Mukavaa yhdessäoloa!

11.11.2015
kirjoittaja:

Järvenpään viikonloppu 7-8.11.2015 Viikonloppu Järvenpäässä vierähti Isänpäiväkorttien  askarteluissa, ulkoillessa, sekä jouluvaloja käytiin katsomassa Kukka-talossa. Tietysti ohjelmaa kuului vakio suosittu piiloleikki, musiikin kuuntelu sekä...

Kommentit: 1
© 2012 Eteva Käyttöehdot