Blogit

Sivuillamme julkaistaan Tuntihoidon ja Mediapajan blogia sekä Taiteen vuoksi -taideblogia.

Tuntihoidon blogissa pääset tutustumaan hoitopäivien tapahtumiin. Siellä on myös hoidon aikataulut ja tuntihoitopalveluun liittyvää tietoa. Tuntihoito on lapsille ja alle 16-vuotiaille nuorille tarkoitettu lyhytaikainen hoito. 

Mediapaja on Etevan asiakkaiden ryhmä, jossa kirjoitetaan ja kuvataan valokuvia ja videoita. Mediapajan kirjoitukset käsittelevät asioita laidasta laitaan. Niitä, joita mediapajalaisten mielessä milloinkin pyörii.

Taiteen vuoksi on etevalaisten taiteilijoiden teoksille varattu tila. Sinne on kerätty taidetta suurella intohimolla tekevien etevalaisten töitä. Julkaistu on muun muassa sarjakuvaa, taideteoksia ja pieniä tarinoita.

Tällä sivulla on kaikista blogeista uusimmat kirjoitukset. Jos haluat tutkia blogeja erikseen, valitse blogin nimi sivun vasemmasta reunasta.


Äitienpäiväviikonloppu

10.5.2015
kirjoittaja:

  Järvenpään äitienpäiväviikonloppu 9-10.5.2015   Lounaan jälkeen lähdimme lenkkeilemään ja keinumaan. Välipalan jälkeen aloimme askartelemaan äideille kukkakeppiä  ja osa teki kortin.     Saimme joukkoomme uuden innokkaan lapsen joka tempaisi...

Kommentit: 1
Avainsanat:

Uusia tuttavuuksia Hakalassa

4.5.2015
kirjoittaja: Hakalan Arto

Meidän eläimet on mukavia ja niitä voi halailla. Tässä uusia tuttavuuksia. Vaalea iso hevonen on Kiia ja tumma Tipsu. Ne asuvat vuokralla meidän tilalla.     Kissan nimi on Tosca. Se asustaa meidän ryhmäkodilla. Eikä maksa vuokraa.   Terveisin Art...

Kommentit: 1
© 2012 Eteva Käyttöehdot