Blogit

Sivuillamme julkaistaan Tuntihoidon ja Mediapajan blogia sekä Taiteen vuoksi -taideblogia.

Tuntihoidon blogissa pääset tutustumaan hoitopäivien tapahtumiin. Siellä on myös hoidon aikataulut ja tuntihoitopalveluun liittyvää tietoa. Tuntihoito on lapsille ja alle 16-vuotiaille nuorille tarkoitettu lyhytaikainen hoito. 

Mediapaja on Etevan asiakkaiden ryhmä, jossa kirjoitetaan ja kuvataan valokuvia ja videoita. Mediapajan kirjoitukset käsittelevät asioita laidasta laitaan. Niitä, joita mediapajalaisten mielessä milloinkin pyörii.

Taiteen vuoksi on etevalaisten taiteilijoiden teoksille varattu tila. Sinne on kerätty taidetta suurella intohimolla tekevien etevalaisten töitä. Julkaistu on muun muassa sarjakuvaa, taideteoksia ja pieniä tarinoita.

Tällä sivulla on kaikista blogeista uusimmat kirjoitukset. Jos haluat tutkia blogeja erikseen, valitse blogin nimi sivun vasemmasta reunasta.


Aikataulut kesä_syksy 2015

8.6.2015
kirjoittaja:

  Kesäkuu lauantai 6.6 Järvenpää sunnuntai 7.6 Järvenpää lauantai 20.6 Porvoo sunnuntai 21.6 Porvoo Heinäkuu Kesäleiri ma 6 – pe 10.7. Järvenpää Elokuu lauantai 15.8 Järvenpää sunnuntai 16.8 Järvenpää lauantai 29.8 Porvoo sunnuntai 30.8 Porvoo...

Kommentit: 0
Avainsanat:

Retki Hakalaan

8.6.2015
kirjoittaja:

  Järvenpään viikonloppu 6-7.6.2015 Viikonloppuna kävimme retkellä Hakalan tilan avoimissa ovissa. Nähtiin erilaisia eläimiä ja oli kiva syöttää niille heinää!  Tarjolla oli myös juuri paistettuja lettuja ja tietysti me herkuttelimme niillä....

Kommentit: 1
Avainsanat:
© 2012 Eteva Käyttöehdot