Avoimet ovet Vihdissä

17.11.2017

Vihdin päiväaikainen toiminta avasi ovensa yleisölle keskiviikkona 15.11.2017. 

Vihdin päiväaikainen toiminta avasi ovensa yleisölle keskiviikkona 15.11.2017. Kutsu oli kuultu, sillä toimintakeskuksen käytävät pullistelivat väkeä heti ovien avauduttua.

 Seinälle ripustettu kuvia ja kertomuksia siitä, missä henkilöt käyvät työssä tai työharjoittelussa. Ihmisiä tutustumassa tähän näyttelyyn.

Työllisyyttä tukevan toiminnan näyttelyyn oli koottu asiakkaiden työharjoittelupaikkoja ja kertomuksia tehtävistä ja kokemuksista. Työharjoittelupaikkoja on jo kohtalaisesti, mutta lisääkin voisimme ottaa. 

 

Ihmisiä kerääntynyt television eteen laulamaan karaokea.

Osallisuutta tukevan toiminnan tiloissa oli meneillään karaoke. Kaikki halukkaat pääsivät mukaan.

 

Valkoiseksi sisustettu aistihuone ja ihmisiä siihen tutustumassa.

Aistihuone, "valkoinen huone" oli monen mielestä erikoinen tuttavuus. Snoezelen-menetelmään perustuva tila on tarkoitettu aistien aktivoimiseen ja rentoutumiseen. Huoneessa voi katsella rauhoittavia valoja, rentoutua pehmeissä sängyissä tai keinua korituolissa, haistella erilaisia tuoksuja, kuunnella ääniä ja tunnustella erilaisia pintoja. Kuvan etualalla kokeillaan päähierontaa, taustalla nuuskiminen meneillään.

 

Ohjaaja neuvoo yleisölle sytykehiiren tekemistä.

Erilaisten näyttelyiden lisäksi myös yleisö sai osallistua kivaan tekemiseen. Osallisuutta tukevan toiminnan tiloissa sai ohjausta sytykehiirien tekemiseen. Tarvitaan kananmunakennon paloja, paperinarusta viikset ja tiraukset steariinia hiiren poskiin. Hyvin syttyy!

 

Valkoisella kuorrutteella päällystetty torttu, jonka päälle on sinisellä nonparellilla koristeltu suomenlipun risti.

Vieraita hemmoteltiin Suomi 100 -kahvilan antimilla. Aikamoiset leipomistalkoot oli pidetty näitä torttuja varten. 

Kiitos kaikille toimintaamme tutustumaan tulleille!

© 2012 Eteva Käyttöehdot