Eteva jälleen ehdolla turvallisuuspalkinnon saajaksi

4.11.2015

Etevan laaja turvallisuustyö on saanut jälleen tunnustusta. Eteva on valittu Finnish Security Awards -turvallisuuspalkintojen finalistiksi kahteen eri kategoriaan: Vuoden turvallinen asuinympäristö ja Turvallisuusalan yhteistyön edistäjä. Palkintojen voittajat selviävät 19.11.2015. 

Aiemmin tänä vuonna Eteva palkittiin Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkinnolla, josta uutinen löytyy tästä.


Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot 

Palkinnot myöntää Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti yhteistyössä lähes kaikkien Suomen merkittävien turvallisuusalan yhdistysten kanssa. Tänä vuonna tapahtumaa tukee llisäksi kymmenen turvallisuustoimijaa: AEL, Jyväskylän yliopisto, Flexim Security Oy, Hedengren Security Oy, Mirasys Oy, Turvakolmio Group, Laurea-ammattikorkeakoulu, Veljekset Kulmala Oy, Safetum Oy ja Sick Oy.

Vuoden turvallinen asuinympäristö

Jaetaan asuinympäristölle, joka on selkeällä tavalla toteuttanut turvallisuusjärjestelynsä ja tehnyt esimerkillisiä toimenpiteitä turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Turvallisuusalan yhteistyön edistäjä

Jaetaan henkilölle, yritykselle, yhdistykselle tai muulle yhteisölle, joka on luonut uusia toimintamalleja turvallisuusalan yhteistyön kehittämiseen tai ollut merkittävän aktiivinen toimija yhteistyön toteuttamisessa.

 

© 2012 Eteva Käyttöehdot