Eteva juhli 40 vuottaan

1.9.2015

Etevan 40-vuotisjuhlaa vietettiin Tuusulan Gustavelundissa torstaina 27.8.2015. Perustamispäätös tehtiin jo 1968, mutta aloitamme laskemisen vasta vuodesta 1975, jolloin toimintamme alkoi useammassa toimintakeskuksessa.

Juhlavieraita Gustavelundin puutarhassa.

Saimme viettää juhlapäivän kauniissa auringonpaisteessa noin 150 vieraan kesken. Kutsuttuina oli Etevan henkilökuntaa ja asiakkaita sekä kumppaneitamme mm. jäsenkunnistamme, alueemme kehitysvammaisten tukiyhdistyksistä sekä oppilaitoksista.

Martti ja Kati nostavat tervetuliaismaljan.

Etevan yhtymähallituksen puheenjohtaja Martti Syväniemi ja toimitusjohtaja Katrina Harjuhahto-Madetoja lausuivat vieraat tervetulleiksi (kuvassa). Yhtymähallituksen varapuheenjohtaja Arto Lindberg kokosi juhlapuheessaan hienosti yhteen kehitysvamma-alan ja Etevan eli entisten Uudenmaan erityispalvelut ja Pääjärven kuntayhtymien historian.

Pelleksi pukeutuneet naiset ja iloinen mies nostavat lippua, jossa lukee Onnea!

Hyvinkään päiväaikaisen toiminnan esityksessä onniteltiin Etevaa ja etevalaisia (kuvassa). Muita etevalaisten esityksiä olivat Heinolan päiväaikaisen toiminnan mukaansa tempaava rivitanssi ja Nastolan Hakamaan tilan Pikku Lordit -bändin musisointi.

Puutarhajuhlassamme myös kisailtiin ja voittajat ovat

  • Mölkky Marika Kilpeläinen
  • Narunheitto Juha Bergdahl
  • Tikka Timo Keränen
  • Angry Birds Elli Luoma

Palkinnot ovat matkalla voittajille.

Sivusta päin ihmisten muodostama jono, jossa jokaisella on kädet edellään olevan hartioilla. Leikki meneillään.Juhla oli hyvin Etevan näköinen: iloisia, mukavia ihmisiä ja kaikin puolin lämminhenkistä menoa. Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille ja vuosipäiväämme muutoin muistaneille!

Jotta kaikki Etevan asiakkaat ja henkilökunta voisi juhlistaa merkkivuotta, järjestetään Etevan eri paikkakunnilla juhlatilaisuuksia.

© 2012 Eteva Käyttöehdot