Eteva kuntayhtymän uudeksi toimitusjohtajaksi esitetään YTM Marika Metsähonkalaa

14.11.2019

Etevan yhtymähallitus päätti 14.11.2019 esittää Suomen suurimman vammaisalan osaamiskeskuksen Etevan uudeksi toimitusjohtajaksi YTM Marika Metsähonkalaa. Lopullisen valinnan tekee Etevan yhtymäkokous 12. joulukuuta. Metsähonkala työskentelee tällä hetkellä Etevassa Elämän tuki -tulosalueen johtajana. Tätä aiemmin hän toimi palvelu- ja asiakkuusjohtajana Varsinais-Suomen erityishuoltopiirissä.

Toimitusjohtajan virkaan saatiin 31 hakemusta. Lisäksi kolme hakijaa antoi suostumuksensa tehtävään. Hakemusten perusteella ensimmäiseen haastatteluun kutsuttiin kymmenen hakijaa. Personnelin suorittamaan henkilöarviointiin kutsuttiin haastattelujen perusteella kolme hakijaa.

Etevan yhtymähallituksen puheenjohtaja Annika Warras-Stjernvall iloitsee siitä, että virka kiinnosti laajasti kovatasoisia hakijoita. ”Tällä kertaa valinnan ratkaisi Marika Metsähonkalan vahva toimialatuntemus, mitä tarvitaan haastavassa toimintaympäristössä ja uutta sote-uudistusta toimeenpantaessa”, Warras-Stjernvall kommentoi.

Marika MetsähonkalaMarika Metsähonkala

 

Eteva kuntayhtymä

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Etevalaisia on noin 1300, ja liikevaihto on lähes 80 miljoonaa euroa.

Eteva tuottaa asumispalveluja, päiväaikaista toimintaa, perhehoitoa, kotiin annettavia palveluja, kehitysvammapsykiatrian palveluja sekä laaja-alaisia asiantuntijapalveluja noin 1600 vammaiselle ja kehitysvammaiselle henkilölle. Palveluja on myös mielenterveyskuntoutujille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille.

Toimipaikkoja Etevalla on 21 kunnassa ja noin 140 osoitteessa. Etevan omistajia ovat 45 Etelä-Suomen kuntaa, joiden alueella asuu yhteensä noin 1,3 miljoonaa ihmistä. Eteva on Uudenmaan ja Etelä-Hämeen lakisääteinen erityishuoltopiiri.

© 2012 Eteva Käyttöehdot