Etevan Ville Peltolalle SM-kultaa pöytäjääkiekossa

31.3.2017

Pimeässä salissa mitalikolmikko tuulettaa voittoaanErityisryhmien pöytäjääkiekon SM-kullasta kisattiin 17.3.2017 Lohjalla. Kullan vei Espoon Ville Peltola. Muut mitalit matkasivat Lohjalle, kun Tero Uusivuo voitti hopeaa ja Patrik Kemppainen pronssia.

Pöytäjääkiekon erityisryhmien SM-kisat pelattiin nyt neljännen kerran. Kisapaikkana on toiminut jokaisena vuonna Lohja, ja tälläkin kertaa valtaosa pelaajista oli kehitysvammaisia. Kisat järjesti lohjalainen pöytäjääkiekkoseura Talpelan Taiga yhteistyössä Suomen pöytäjääkiekkoliiton, Etevan Lohjan toimintakeskuksen ja sporttibaari Happy Joen kanssa. 

Kisapäivä valkeni Lohjalla hurmostunnelmissa. Tapahtumaa oli järjestetty ja odotettu pitkään ja puitteet olivat sen mukaiset. Tällä kertaa turnaukseen oli organisoitu lajille epätyypilliseen tapaan kohtalaisen arvokkaat palkinnot. Kisat olivat upea elämys ja kilpailupuitteista huolimatta yhteishenki säilyi korkealla. Tappiot otettiin tyynesti vastaan ja aplodit pelikavereille nostivat kovan pauhun kisa-areenalle. Yleisö eli peleissä mukana alusta loppuun asti.

Kisojen kuvagalleria löytyy Facebookista haulla: Urheiluseura Talpelan Taiga Ry. Lajiin voi tutustua Suomen pöytäjääkiekkoliiton sivuilta: www.poytajaakiekko.net

© 2012 Eteva Käyttöehdot