Etevan uusi toimitusjohtaja aloitti työnsä

27.1.2014

Etevan yhtymäkokous valitsi lokakuussa Etevan uudeksi toimitusjohtajaksi Katrina Harjuhahto-Madetojan. Toimitusjohtajan virkaa haki 48 henkilöä. Harjuhahto-Madetoja aloitti työnsä Etevassa 7.1.2014. Hän siirtyi Etevaan FCG Finnish Consulting Groupista.

Ihmiset ja talous molemmat tärkeitä

Katrina Harjuhahto-Madetoja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja hänellä on laaja työkokemus julkisen ja yksityisen sektorin kehittämis- ja johtotehtävistä. Häntä on mediassa kuvattu humaaniksi ekonomiksi.

– Taloudellinen ajattelu ja ihmislähtöisyys eivät sulje toisiaan pois, vaikka joskus joutuukin tekemään vaikeita ratkaisuja. Pitää aina muistaa, että ihmisistähän tässä on kyse, Harjuhahto-Madetoja toteaa.

Etevan kaltaisella toimialalla Harjuhahto-Madetoja on työskennellyt esimerkiksi Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa. FCG:llä ja valtioneuvoston kansliassa Tietoyhteiskuntaohjelmaa johtaessaan hän teki paljon yhteistyötä kuntasektorin kanssa.

– Sosiaali- ja terveysala on lähellä sydäntäni. Tampereen ajalta minulle jäi haave joskus vielä palata tälle sektorille töihin. Tykkään tehdä ihmisten kanssa työtä, se on minun juttuni. Uskon, että Eteva tulee olemaan työympäristö, jossa viihdyn.

Vapaaehtoistyö sydäntä lähellä

Katrina Harjuhahto-Madetoja tekee arjessaan vapaaehtoistyötä, sillä perheeseen kuuluu kaksi tukilasta, pieni tyttö ja nyt jo aikuiseksi kasvanut poika. Hän on myös toiminut tukihenkilönä CP-vammaiselle tytölle ja mielenterveyskuntoutujalle.

Lisää Katrina Harjuhahto-Madetojan ajatuksia voit kevään kuluessa lukea nettisivuiltamme Toimitusjohtajan blogista.

Yhteystiedot

Katrina Harjuhahto-Madetoja
toimitusjohtaja
puh. 040 304 7001
katrina.harjuhahto-madetoja(at)eteva.fi

Käyntiosoite: Karhukuja 1, 04600 Mäntsälä
Postiosoite: PL 43, 04601 Mäntsälä

© 2012 Eteva Käyttöehdot