Etevassa liikutaan

20.6.2018

Etevassa liikutaan ja harrastetaan paljon, erityisesti näin kesällä, kun kelien puolesta ulkona liikkuminen on vaivatonta. 

Pieniä kuvia urheilutapahtumista

Kesäkuussa järjestettiin taas jo perinteeksi muodostuneet tanssit Liimamäen lavalla Karkkilassa.  Mäntsälän toimintakeskus järjesti liikuntapäivän kuun vaihteessa ja Keravan toimintakeskus peräti Olympialaiset. Tänä vuonna hyvä sää on suosinut tapahtumia. 

Rannalla oleva polkuvene

Touko-kesäkuun teemana Etevassa on ollut myös uusien harrastusvälineiden hankinnat yksiköihin. Erikoisimpia hankintoja varmasti olivat Nastolan Hakamaan tilan polkuvene ja Lohjan sähkömoottorilla varustettu soutuvene, mutta trampoliineja ja pihakeinuja on hankittu useampikin, pihapelivälineistä puhumattakaan. Sadesään (ja talven) varalle on eri yksiköihin hankittu myös sisäpelejä, askarteluvälineitä sekä soittimia.  

Side-by-side-polkupyörä

Uusi hankinta on myös side-by-side -pyörä, jota voi lainata kaikkiin Etevan yksiköihin. Pyörä on saanut käyttäjiltään jo useammankin nimen, esimerkiksi sivuvaunuharrikka. Eräs asiakas sanoi heidän olevan kuin Prätkähiiret sillä ajellessaan. Pyörä on siis jo lyhyen kokeilun perusteella osoittautunut kovin suosituksi laitteeksi. 

Etevan Facebook-sivulla pääset tutustumaan näihin ja muihin tapahtumiimme.

 

© 2012 Eteva Käyttöehdot