Karkkilan naisasiakkaat saivat Hyvinvointipäivän

18.3.2017

Etevan naisasiakkaat saivat 11.3. nauttia Hyvinvointipäivästä, jonka heille mahdollisti Karkkilan Liike- ja Virkanaisten 1000 euron lahjoitus.

4 kuvaa yhdessä: naiset 50-luvun tyyliin, selkähieronta meneillään, kynsihoidot ja hieno kampaus.

Liike-ja virkanaiset lahjoittaa hyväntekeväisyyteen joka vuosi rahaa pitämiensä Kaamoskarkeloiden tuotoilla. Vuonna 2016 tuon lahjoituksen saivat Karkkilan Etevan naisasiakkaat.

Lahjoitus vastaanotettiin marraskuussa Karkkilassa, ja yhteistyössä suunnittimme Karkkilassa asuvien ja Karkkilassa päiväaikaisessa toiminnassa olevien naisten hyvinvointipäivän. Päivä pidettiin naistenpäivä viikolla ja sen tarkoitus oli mahdollistaa asiakkaille hemmottelua kauneuteen liittyen. Saimme paikalle useita paikallisia naisyrittäjiä; kampaajia, kosmetologeja ja hierojan. 

Jokainen asiakas sai valita itselleen tarjonnasta erilaisia hoitoja ja hierontoja, hiusten leikkauksia tai kampauksia, meikkausta, kulmien värjäystä, käsihoitoja ja kynsienlaittoa.

Paikalla oli myös 50-60-luvun tyllihameiden myyntiin erikoistunut yrittäjä, jonka tuotteita asiakkaat saivat sovitella ja ostaa. Ehkä näemme niitä ensi kesänä Liimamäen tansseissa.

Päivä oli kerrassaan niin onnistunut, ettei voi sanoin kuvailla. Aito ilo ja nautinto olivat päivän sana!

Kiitos Karkkilan liike- ja virkanaiset!

© 2012 Eteva Käyttöehdot