Pääsiäisterveisiä ympäri Etevaa

14.4.2019

Pääsiäiseen on valmistauduttu eri ahkerasti eri puolilla Etevaa. Tässä kuvaterveisiä eri ryhmäkodeistamme, kehitysvammapsykiatrian yksiköistämme ja päiväaikaisen toiminnan yksiköistämme.  Hyvää pääsiäistä!

Kuvituskuva

Maininkikodissa Espoossa pääsiäisruohot olivat jo hyvässä kasvussa.

 

Kuvituskuva

Järvenpään päiväaikaisessa toiminnassa tipuja askarreltiin kertakäyttölusikoista ja viilipurkit somistettiin pääsiäisruohon astioiksi. 

 

kuvituskuva

Keravan kehitysvammapsykiatrian yksikön tulivuoren edustalla ruohikossa seikkailee musta lammas ja dinosauruksia. Asetelman nimi on Easter Jurassic Park.

 

kuvituskuva

Lahden kehitysvammapsykiatrian yksikön asetelmaan olivat päässeet mukaan aiemmin tehdyt massatyöt. Tässä kuvassa ruohot ovat vasta oraalla, mutta hienot niistä kasvoi.

 

kuvituskuva

Loviisan päiväaikaisessa toiminnassa tehdään paljon savitöitä, ja ne luonnollisesti pääsivät somistamaan myös heidän pääsiäisasetelmaansa.

 

kuvituskuva 

Loviisan päiväaikaisen toiminnan autismiryhmällä on komeat ruohot. 

 

kuvituskuva

Mäntsälän Kotikolon ruoho on kasvatettu sukkamieheen.

 

kuvituskuva

Porvoon päiväaikaisen toiminnan ruohot on kasvatettu pihaleluun.

 

kuvituskuva

Porvoon päiväaikaisen toiminnan Touhutuvan asiakkaat  askartelivat munankuoren kirjan sivuista repimällä ja liimalla useita kerroksia päällekkäin. Ruohon he kylvivät superlonin päälle ja siirsivät lopuksi mullalla täytettyyn munankuoreen. Kukat he askartelivat kananmunan kennoista.

 

kuvituskuva

Lohjan päiväaikaisessa toiminnassa Saukkolassa pääsiäisruohona on hernettä. Astia ja somisteet ovat tietysti myös yksikössä käsin tehtyjä.

 

kuvituskuva

Tässä hyvän pääsiäisen toivotukset Tuusulan ryhmäkoti Sointulasta.

 

kuvituskuva

Vantaan ryhmäkoti Valmassa pääsiäisruohot ovat hyvässä kasvussa ja narsissit kukkivat jo ulkonakin.

 

kuvituskuva

Hakamaan maatilalla Nastolassa pihaa somistaa kierrätyshenkinen tipu. Se on tehty lampunkuvusta, silmät raejuustopurkin kannesta ja munankuoret ämpärinkannesta. Pääsiäisruohona kasvaa persilijaa, vanhassa säilykepurkissa.  Tipun jalkana on keltaiseksi maalattu harjanvarsi. Tipun vartalo on huovutettu vanhan vaahtomuovipalan päälle. Kierrätys kunniaan!

 

kuvituskuva

Karkkilan ryhmäkoti Iltatuuli antoi muovisille ravinneliuospulloille uuden elämän pääsiäisruohon astioina. Tässä ruohot ovat juuri kylvettyinä, elämänsä alussa.

 

kuvituskuva

Myös Keravan Virrenkulman ryhmäkodin ruohon on kuvaushetkellä juuri kylvetty. Heidän erityisen hienoja Eteva-purkkejaan somistaa kuitenkin "valeruoho". 

Hyvää pääsiäistä meiltä kaikilta!

© 2012 Eteva Käyttöehdot