Suomi 100 -Tuusulan toimintakeskus tansseissa

28.6.2017

Kaksi nauravaa ihmistä istuvat vierekkäin. Molemmilla on oranssi huivi päässä.

Etevassa juhlitaan 100-vuotiasta Suomea monin eri tavoin. Tuusulan toimintakeskukselle Etevan Suomi 100 -haaste toimitettiin Järvenpään toimintakeskukselta juosten. Tuusulassa haaste otettiin mielellään vastaan ja päätetiin toteuttaa se tanssien 100 tanssiaskelta juhannusjuhlan yhteydessä. 

Kasa eri tavoin kangasväreillä koristeltuja oransseja huiveja.

Juhlapäivään valmistauduttiin koristelemalla Etevan oransseja huiveja. Jokainen muokkasi huivinsa oman tyylinsä ja mieltymyksensä mukaiseksi. Huivit otettiin mukaan juhlapäivään, ja kukin kantoi sitä mielensä mukaan päässä, kaulassa tai vaikka käsivarteen sidottuna. 

Tanssiva pari

Juhlapäivänä syötiin ensin herkullinen juhannuslounas asiaan kuuluvan mansikkakakun saattelemana. Lounaan jälkeen oli aika siirtyä Kellokosken Männistön lavalle, jossa Hyvinkään oloneuvokset ry:n Kristallitanssien esiintyjänä oli Pekka Vaattovaara. 

Pyörätuolitanssia tanssiva pari.

Kaikki tuntuivat nauttivan tansseista, eikä menoa haitannut sade- ja raekuurotkaan. Innokkain tanssijoistamme marssi lavalle saavuttuaan välittömästi tanssilattialle ja tanssi siellä siihen asti, kunnes oli aika lähteä kotiin. Tunnelma oli hieno, eikä ketään harmittanut, vaikka tansseissa pidetyissä arpajaisissa ei arpaonni suosinutkaan. Yhteinen mielipide oli, että lavatansseihin on ehdottomasti päästävä uudestaan!

Tanssiva pari käsi kädessä

Eteva Tuusulan toimintakeskus

© 2012 Eteva Käyttöehdot