Uusia asuntoja valmistui

3.9.2015

Etevalle on valmistunut lisää asuntoja, joihin muutot ovat juuri alkaneet.

Mäntsälän Mäntymäentie

Mäntsälässä rakennettiin uusi rivitalo vuonna 2011 valmistuneen ryhmäkodin ja rivitalon viereiselle tontille. Mäntsälän asumispalvelujen palvelupäällikkö Tiia Hiltunen kertoi muuttojen olevan juuri meneillään.
– 4 asukasta muutti tiistaina ja ensi viikon aikana muuttavat loputkin. Meillä on vielä yksi kaksio vapaana, joten sitä kannattaa tiedustella.

Mäntsälän rivitalon kaksiota voit tiedustella oman kuntasi sosiaalityöntekijän kautta tai suoraan Etevan sosiaalityöntekijöiltä.

Nuori mies seisoo oman asuntonsa avonaisen oven edessä ja näyttää kädessään olevaa kylttiä, johon hän on kirjoittanut Tervetuloa!Tapio Pienisaari on yksi eilen muuttaneista. Hän oli tehnyt ulko-oveensa kyltin, jonka kiinnittämistä hän parhaillaan pohti.
– Muutin ensimmäistä kertaa omaan asuntoon. On hienoa, kun saan pyytää kavereita käymään, ja huomenna minulle tulee veli kylään. Parasta täällä on tosi hyvät naapurit.

Vanha nainen nojaa tiskipöytään ja katsoo kameraan. Leena Rahkonen on yksi Tapion naapureista. Hän on nyt 64-vuotiaana saanut ensimmäisen kerran elämässään oman asunnon.
– Olen niin onnellinen. Jännittää. Kesällä sain muut astiat, mutta paistinpannu pitää vielä ostaa ja imuri, Leena kertoo ja jatkaa keittiön tuolin kokoamista ohjaajan kanssa.

Vihdin Nummelan Tuusanrantatie

Vihtiin Nummelaan valmistui 2 ryhmäkotia ja rivitalo. Asukkaat nimesivät ryhmäkodit Kaislaksi ja Auringoksi ja antoivat rivitalolle nimen Tuulentupa. Kaikki asunnot saavat uudet asukkaat tämän ja ensi viikon aikana, lukuun ottamatta kahta asuntoa, joihin muutto tapahtuu vasta lokakuussa.

– Yksi asunto on vapaana, mutta se onkin varattu vain lyhytaikaista hoitoa varten. Siinä voi asua esimerkiksi omaishoitajan vapaiden aikana tai oman asumisvalmennuksensa ajan, kertoo yksikön esimiehenä toimiva palvelupäällikkö Sari Peltomäki.

Lohjan Veijolantie

Lohjan Veijolantielle nousi myös 2 ryhmäkotia ja rivitalo. Muutot tapahtuvat vaiheittain 15. syyskuuta alkaen. Palvelupäällikkö Mervi Toivanen kertoi kiinteistön käyttöönotto-opastuksen lomassa, että kaikki asunnot ovat jo varattuja.
– Ensimmäisenä muutetaan Kaneliksi nimettyyn ryhmäkotiin ja Neilikka-nimen saaneeseen rivitaloon. Muskotti-ryhmäkodin muutot alkavat marraskuussa.


Lisätietoja

Lohjan asumispalvelut, palvelupäällikkö Mervi Toivanen, puh. 040 304 7233

Mäntsälän asumispalvelut, palvelupäällikkö Tiia Hiltunen,  puh. 040 304 7297

Vihdin asumispalvelut, palvelupäällikkö Sari Peltomäki, puh. 040 304 7442

Etevan sosiaalityön yhteystiedot

© 2012 Eteva Käyttöehdot