Etevalaisille oppisopimuksella erikoisammattitutkinto

12.12.2019

Etevalla panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Vuonna 2020 Eteva järjestää yhdessä Seurakuntaopiston kanssa oppisopimuskoulutuksena Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon, mikä on yksi kolmesta Etevalla vuonna 2020 käynnistyvästä henkilöstölle kohdistetusta oppisopimuskoulutuksesta, mikä johtaa kokonaiseen tutkintoon. 

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto on kohdistettu Etevassa asiakastyötä tekeville työntekijöille. Koulutuksen osaamisalana on vammais- ja erityisen tuen osaamisala, jonka suorittanut vammaisalan ohjaaja osaa edistää autismin kirjon henkilöiden osallisuutta ja hyvinvointia, mielenterveyttä ja psykososiaalista hyvinvointia tai vaikea- ja monivammaisen asiakkaan osallisuutta ja hyvinvointia.

Koulutus alkaa vuoden 2020 tammikuussa ja on kestoltaan noin vuoden mittainen riippuen opiskelijan aikaisemmasta koulutuksesta sekä henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Koulutus koostuu lähipäivistä, omaehtoisesta opiskelusta sekä oppimistehtävästä.

Koulutus herätti Etevalla hakuvaiheessa runsasta mielenkiintoa. Koulutukseen valittiin yhteensä 25 osallistujaa, mikä oli kouluttajan rajaama maksimimäärä. Koulutukseen kohdistunut kiinnostus tullaan huomioimaan tulevaisuuden koulutusten suunnittelussa, lisäksi koulutuksen tuottamaa lisäarvoa tullaan arvioimaan koulutuksen edetessä.

Lisätietoja

Mikko Lindqvist
mikko.lindqvist (at) eteva.fi
puh. 040 304 7033

© 2012 Eteva Käyttöehdot