Etevan joululahjoitus 2019

20.12.2019

Kuvituskuva lahjapaketista

Toivotamme teille kaikille

oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta,

vaikka kortilla emme teitä muista!

 

Lahjoitukset eläinten ja lasten hyväksi

Etevan "joulukorttirahat" on jo usean vuoden ajan lahjoitettu hyväntekeväisyyteen henkilöstön valitsemiin kohteisiin. Tänä vuonna lahjoitussummaa korotettiin ja päätettiin jakaa se kahteen eri kohteeseen. Henkilöstön äänestyksen perusteella 1000 euron lahjoitukset saavat Suomen eläinsuojelu SEY sekä Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräys.

Kuvat SEY Suomen eläinsuojelun sekä Pelastakaa Lapset ry:n kiitosdiplomeista.

Kuvassa SEY Suomen eläinsuojelun ja Pelastakaa Lapset ry:n lahjoittajille myöntämistä diplomeista.

Suomen eläinsuojelu SEY

Suomen eläinsuojelu SEY auttaa hädässä olevia eläimiä koko Suomessa vuoden jokaisena päivänä. Se tekee käyntejä hädässä olevien eläinten pitopaikkoihin, vaikuttaa lakeihin ja viranomaisten toimintaan ja johtaa keskustelua sekä muuttaa pinttyneitä asenteita.

 

Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräys

Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräyksellä autetaan kotimaan köyhien perheiden lapsia. Köyhyys vaikuttaa lapsen koko elämään hankaloittaen lapsen koulunkäyntiä ja kaverisuhteita sekä estämällä lasta harrastamasta.

Pitkittynyt köyhyys myös siirtyy herkästi sukupolvelta toiselle. Mitä aikaisemmassa vaiheessa apu tavoittaa lapset, sitä paremmin he selviytyvät elämässään ja voivat katkaista köyhyyden kierteen.

Suurissa vaikeuksissa ovat nuoret, jotka eivät köyhyyden vuoksi pysty jatkamaan opintojaan peruskoulun jälkeen. Joululahjoituksella mm. maksetaan lasten harrastusmaksuja ja hankitaan nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle. Lahjoitusten turvin nuortentulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan, vaan he voivat valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

 

Sinäkin voit auttaa

Sinäkin voit tehdä lahjoituksen helposti netin kautta. Tästä pääset lahjoittamaan:

© 2012 Eteva Käyttöehdot