Loviisan toimintakeskuksella syntyi uusi kirja

3.8.2018

Tarjolla vuosituhannen rakkaustarinaa ja muita pohdintoja elämästä
–Pauli Väisäsen kolmas kirja on valmistunut Loviisan toimintakeskuksella.

Pauli Väisänen ja Hanna-Mari MatullaKolmannen kirjansa kirjoittanut Pauli Väisänen kihlattunsa Hanna-Mari Matullan kanssa Loviisan toimintakeskuksella. 

 

Loviisan toimintakeskuksella Pauli Väisänen on kirjoittanut 3. kirjansa: Vuosituhannen rakkaustarina. Pauli on monipuolinen kirjoittaja – kertomuksia kokemuksistaan vuosien varrelta, pohdintaa elämästä ja ihmisyydestä sekä mielipiteitä maailman menosta riittää muille jaettavaksi. 

Pauli haluaa kirjallaan herättää ihmiset ajattelemaan maailmaa ja elämää, jotka voivat olla varsin kovia toisille meistä. Hän toivoo, että joku voisi oppiakin kirjasta jotakin. Kirjoittaminen on Paulille keino tyhjentää mielensä vaivaavista asioista. 

–Kun olin pieni, äiti kehotti minua kirjoittamaan kirjan, koska minulla oli paljon kokemuksia, Pauli kertoo. Kun tulin toimintakeskukseen, sain opetusta kirjoittamisesta ja tietokoneen käyttämisestä. Ohjaaja Anja Talka kannusti kirjan kirjoittamiseen, ja Valkon kansalaisopiston opettaja auttoi ihan aluksi. Minuun on luotettu ja olen saanut hyvää ohjausta, Pauli kiittää tukijoitaan. 

Kansien välissä suoraa puhetta 

Uusimpaan kirjaansa Pauli on koonnut ajatuksiaan, ruokaohjeita ja kirjoitelmiaan. Kirjassa on suoraa puhetta, osa jutuista on kantaaottavia ja vakavia. Mukana on myös Paulin Loviisan Sanomissa ja Kymen Sanomissa julkaistuja mielipidekirjoituksia. Pauli on tehnyt kirjan osin yhteistyössä kihlattunsa Hanna-Mari Matullan kanssa, taidekuvat ovat Hanna-Marin teoksista. 

Omia muunnelmiaan laulunsanoista Pauli kirjoittaa, jotta saa ne pois päästään soimasta. 
–Jotkut niistä saattavat olla vähän rumia, mutta on niissä toiset nähneet kauneuttakin, Pauli tuumaa. 

Jumppakuvia ja taidetta

Pauli halusi kirjaan paljon kuvia esimerkiksi liikunnasta ja aterioistansa, jotta lukijat voivat ottaa niistä mallia. 
–Kirjassa on myös Hanna-Marin taidetta, koska hän on taitava ja hänellä on oma tyyli, Pauli kertoo kirjan kuvituksesta. 

Näin voit tilata kirjan itsellesi

Kaikki Paulin kirjat ovat muodoltaan erilaisia. Ensimmäisessä tarinat ja kuvat oli liimattu sivuille, toinen painettiin kirjapainossa ja nyt tämä kolmas on koottu muoviseen taskukansioon. 

Pauli myy kirjaansa 10 euron hintaan.

Kirjaa voi tilata Loviisan toimintakeskuksen kautta
osoitteesta loviisa.pt@eteva.fi tai
puhelimitse numerosta 040 304 8023.

© 2012 Eteva Käyttöehdot