Sallan haave omasta kodista ja työstä toteutui

Haaveenani oli oma koti, kissa ja työ. Minun kaikki haaveeni ovat toteutuneet.

Tulin ryhmäkotiin Sinikuuseen vuonna 2006 ja samana vuonna aloitin opiskelut Keskuspuiston ammattiopistolla palvelulinjalla, joka kesti 3 vuotta. Haaveenani oli oma koti, kissa ja työ.

Vuonna 2010 sain Etevan tukiasunnon ryhmäkoti Joosepin läheisyydestä. Samana vuonna kesällä löytyi Fantti-kissa Etevan intranetin sivuilta. Fantti oli syntynyt Etevan Hakamaan maatilalla. Minä sain Fantin, jonka kanssa nykyisin asustelen. Fantti on tärkeimpiä asioita elämässäni. Rakas Fantti. Fantti nukkuu minun jalkopäässä. Fantti on siinä mielessä vähän erikoinen kissa, että minun pitää viedä se joka päivä ulos kävelylle.
 
Olen tosi onnellinen omasta kodistani. Saan päättää itse asioistani. Elämä menee hyvin. Tukiasunto tarkoittaa sitä, että tiedän saavani tukea Etevan ryhmäkodin ohjaajilta aina kun sitä tarvitsen.

Minun kaikki haaveeni ovat toteutuneet.
 
Vuonna 2012 sain siistijän paikan Porvoon toimintakeskuksesta. Minä olen laitoshuoltaja eli siivoan toimintakeskuksen 4 päivänä viikossa. Olen työsuhteessa ja saan työstäni palkkaa. Pidän työstäni ja työkaverit ovat mukavia. Työ on ihanaa ja palkka vielä ihanampi!

Vapaa-ajalla hoidan asioitani esimerkiksi pankissa ja teen kotitöitä. Käyn myös kansalaisopiston jumpassa ja nyt keväällä näytelmäharjoituksissa. Porvoon teatterissa on keväällä esitys "Ruma ankanpoikanen" ja minä esiinnyn siinä. Tulkaa toukokuun alussa katsomaan esitystä!
 
Salla, Porvoo

© 2012 Eteva Käyttöehdot