Järvenpää

Järvenpään asumispalvelut

Meillä Järvenpään asumispalveluissa on 2 ryhmäkotia Nummenkylässä. Ryhmäkodit ovat omakotitaloja. Molemmissa on 5 asuntoa. Uusimpana meille valmistui 3-kerroksinen talo, jossa alakerrassa on autismin kirjon asukkaiden ryhmäkoti ja yläkerroksissa 14 erillistä asuntoa.

Järvenpään perhepalvelukeskus Tikkarelli on erikoistunut lyhytaikaiseen hoitoon. Se sijaitsee Tuusulanjärven rannalla, Seurakuntaopiston alueella. Tikkarellissa on kolme erilaista ryhmää, yhteensä 14:lle hengelle:

  • pienet  ja kouluikäiset lapset
  • alle 16-vuotiaat autismin kirjoon kuuluvat erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret
  • nuoret ja aikuiset

Meillä Järvenpään asumispalveluissa asukkaat saavat yksilöllistä palvelua oman tarpeensa mukaan, tarvittaessa myös ympärivuorokautisesti. Meillä on erityisosaamista myös ikääntyvien asumisesta.

Järvenpään toimintakeskus

Järvenpään toimintakeskuksessa käy päivittäin lähes 50 asiakasta. Asiakkaat saavat yksilöllistä palvelua omien tarpeidensa mukaan. Toimintakeskus sijaitsee aivan Järvenpään keskustan tuntumassa.

Järjestämme päivätoimintaa ja yksilöllisen tarpeen mukaan myös muita palveluja. Meillä on erityisosaamista aisti- ja monivammaisten asiakkaiden tukemiseen ja ohjaukseen sekä työvalmennukseen. Toimintakeskuksen yhteydessä on pieni myymälä, jossa on myynnissä toimintakeskuksessa valmistettuja käsityötuotteita.

Haluatko Etevan asiakkaaksi?
© 2012 Eteva Käyttöehdot