Karkkila

Karkkilan asumispalvelut

Meillä Karkkilan asumispalveluissa on asuntoja rivitalossa ja ryhmäkodeissa. Ryhmäkodit ovat omakotitaloja, joissa jokaisessa on 5-6 asuntoa. Ryhmäkodit sijaitsevat rauhallisella omakotitaloalueella. Karkkilassa ryhmäkoteja on 3, joista 1 on lasten hoitoon tarkoitettu ja 1 ikääntyville henkilöille. Rivitalossa on 5 asuntoa ja lisäksi on yksittäisiä asuntoja Karkkilan keskustan alueella.

Meillä asumispalveluissa asiakkaat saavat yksilöllistä palvelua oman tarpeensa mukaan, tarvittaessa myös ympärivuorokautisesti. Meillä on erityisosaamista kehitysvammaisten lasten hoidosta ja ikääntyvien asumisesta. Voimme tuoda palvelut myös omaan kotiisi.

 

Perhehoito

Etevalla on perhehoitajia Karkkilassa.

 

Karkkilan toimintakeskus

Me Karkkilan toimintakeskuksessa tarjoamme työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Asiakkaita meillä on noin 50.

Asiakkaamme saavat yksilöllistä palvelua omien tarpeidensa mukaan. Päivätoiminta sisältää erilaista toimintaa, liikuntaa ja yhdessä oloa. Työtoimintana teemme alihankinta- ja metallitöitä. Meillä on osaamista myös tuetusta työllistymisestä.

 

Haluatko Etevan asiakkaaksi?
© 2012 Eteva Käyttöehdot