Kerava

Keravan asumispalvelut

Meillä Keravan asumispalveluissa on asuntoja aivan keskustassa ja omakotialueella Virrenkulmassa. Keskustassa ryhmäkoti on juna-aseman lähellä kerrostalossa. Virrenkulmassa on pientalossa 2 ryhmäkotia, joissa molemmissa on 5 asuntoa. Lisäksi meillä on 4 kerrostaloasuntoa keskustassa ryhmäkodin läheisyydessä, ja 6 rivitaloasuntoa Virrenkulmassa.

Meillä asukkaat saavat yksilöllistä palvelua oman tarpeensa mukaan, tarvittaessa myös ympärivuorokautisesti. Meillä on erityisosaamista autismin kirjon henkilöiden sekä mielenterveyskuntoutujien asumisesta. Voimme tuoda palvelut myös kotiisi.

 

Perhehoito

Etevalla on perhehoitajia Keravalla.

 

Keravan toimintakeskus

Meillä Keravan toimintakeskuksessa on noin 30 asiakasta. Toimintakeskuksemme on Keravan keskustassa. Asiakkaat saavat yksilöllistä palvelua omien tarpeidensa mukaan.

Järjestämme päivätoimintaa ja yksilöllisen tarpeen mukaan myös muita palveluja. Meillä on erityisosaamista autismin kirjon henkilöiden tukemiseen ja ohjaukseen. Työskentelemme myös alueen yrityksissä.

 

Keravan kehitysvammapsykiatrian yksikkö

Meillä Keravan kehitysvammapsykiatrian yksikössä on kolme erillistä pienryhmää. Tutkimus- ja kriisiyksikössä on tilat 4 henkilölle. Lisäksi on kaksi pienryhmää pitkäaikaisessa kuntoutuksessa oleville. Jokaisessa ryhmässä ohjaus ja valvonta on ympärivuorokautista. Jokaisella asiakkaalla on käytössään oma asunto sekä yhteisiä toimintatiloja.

Kehitysvammapsykiatrian yksikkö sijaitsee lähellä Keravan keskustaa, Kalevan kaupunginosassa. Kävelymatkan päässä on muun muassa kauppoja, terveyskeskus, sekä uima- ja jäähalli. Sijainti mahdollistaa asiakkaiden opiskelun ja antaa hyvät mahdollisuudet käyttää ympäristön palveluja.

Haluatko Etevan asiakkaaksi?
© 2012 Eteva Käyttöehdot