Vihti

Vihdin asumispalvelut

Meillä Vihdissä on asuntoja ryhmäkodeissa ja kerrostaloissa. Ryhmäkodit ovat omakotitaloja, joissa on yleensä 5 asuntoa. Vihdissä ryhmäkoteja on yhteensä 6. Niiden lisäksi on lasten lyhytaikaiseen hoitoon ryhmäkoti Lilliputti ja ikääntyville henkilöille tarkoitettu Seniorputti. Uusin yksikkö valmistui valmistui 2017 Enärannan alueelle. Siinä on pienkerrostalossa 2 ryhmäkotia ja erillisiä asuntoja. Muut ryhmäkodit ovat Vihdin kirkonkylässä ja Nummelassa, kerrostaloasunnot Nummelassa.

Meillä asumispalveluissa asukkaat saavat yksilöllistä palvelua oman tarpeensa mukaan, tarvittaessa myös ympärivuorokautisesti. Erityisosaamista meillä on kehitysvammaisten lasten hoidosta sekä ikääntyvien asumisesta. Voimme tuoda palvelut myös omaan kotiisi.

 

Perhehoito

Etevalla on perhehoitajia Vihdissä.

 

Vihdin toimintakeskus

Me Vihdin toimintakeskuksessa tarjoamme työ- ja päivätoimintaa noin 50 kehitysvammaiselle ja muille tukea tarvitseville henkilöille.

Meillä asiakkaat saavat yksilöllistä palvelua omien tarpeidensa perusteella. Päivätoiminta sisältää erilaista toimintaa, liikuntaa ja yhdessä oloa. Työtoiminnassa voit työskennellä alihankinta- ja ulkotyöryhmissä. Meillä on osaamista myös tuetusta työllistymisestä ja työvalmennuksesta. 

Haluatko Etevan asiakkaaksi?
© 2012 Eteva Käyttöehdot