Lampaiden keritsemistä
22.5.2020

Adu ja Arto keritsemässä

Meillä on täällä Hakalassa kaikenlaisia eläimiä. On lampaita, alpakoita, kanoja, pari kukkoa, sitten on pari kissaa ja pari  tipua paitsi eihän ne enää tipuja olekaan. Vähän isommat tiput asustelee navetassa, ja niistä pidetään hyvää huolta. Niitä on kaksi ja niille annetaan tipun rehua ja välillä herkkuja eli salaattia. Naapureina niillä on Rocky-kukko ja Kaneli-kana.

19.5. aloitettiin lampaitten keritseminen ja jatketaan huomenna. Ne keritään heti alkukesästä ja toisen kerran syksyllä. Lampaat keritään niin, että yksi pitää kiinni ja toinen sitten keritsee sellaisella koneella. Asukas on aina mukana työssä ja ohjaaja auttaa vaikeimmissa kohdissa. Konetta käsitellessä pitää olla todella varovainen sillä terät ovat hyvin teräviä.

Verneri oli hyvin rauhallinen, mutta sillä oli pää piilossa takin sisällä. Hermanni katsoi kerintää kiinnostuneesti. Hermannin vuoro on huomenna.

T: blogisti api

Kirjoittaja: Hakalan Arto

Arkisto