Loppukesän tunnelmia
6.8.2020

Vaaleanpunainen pioni kasvilavassa.

Asukkaat ovat viettäneet leppoisissa merkeissä hyvin ansaitun kesäloman. Käyneet kukin eri reissuillansa. Mm. blogin pitäjä pääsi käymään Apulandia-museossa yhdessä ohjaajan kanssa. Asukkaat ovat kaiken kaikkiaan tyytyväisiä lomaansa. Nyt jaksaa tehdä töitä piiitkälle syksyyn. 

Ruohosipulit kukkivat erilaisten yrttien seassa.

Ruohosipulit kukkivat erilaisten yrttien seassa Hakamaan aistipuutarhassa.

Syksy on jo kohta ovella. Ollaan pikkuhiljaa aloitettu syyssadon keräämistä. Ollaan myös vähän siistitty puutarhaa eli poistettu rikkaruohot maasta ja kerätty perunoita talteen ja kyllä maassa on vielä pottuja. Salaatit pitää kerätä talteen, ne ehtii vähän myöhemminkin kerätä.

Pinkinvärinen pionin kukka kasvimaalla.

Kaunis pinkki pionin kukka kasvaa Hakamaan aistipuutarhassa.

Ihania loppukesän hetkiä!

T: Bloggari Arto

Kirjoittaja: Hakalan Arto

Arkisto