Kesämuistoja harmaaseen syksyyn Janakkalasta
5.11.2020

Piirretty opastuskyltti  pihafestareiden tapahtumista.

Terveisiä Janakkalasta!

Kesä on mennyt ja vaihtunut syksyksi, Janakkalan Pyhämäentien ryhmäkodeissa on aika muistella kesää.

Heinäkuu on useimmilla asiakkailla lomakuu päiväaikaisesta toiminnasta, ja silloin päivät täyttyvät toiminnasta omassa kotipiirissä. Pyhämäentien ryhmäkodeissa on joka kesä suunniteltu yhteistä toimintaa niin ulos kuin sisätiloihin. On koettu hyväksi, että asiakkaille on toimintaa omassa pihapiirissä, jolloin jokainen voi osallistua tai olla osallistumatta – itse saa päättää. Lomapäivät sujuvat mukavasti, kun voi tehdä kivoja juttuja muiden kanssa tai ottaa lunkisti. Jokakesäisiä suosikkeja on muunmuassa kuvasuunnistus. Joskus on hyvä vain olla ja nauttia, yhdessä tai yksin.

PF-kirjaimista foliopallot. Taustalla ihmisiä pihakeinussa.

Kesäloman huipentuma oli Pyhis-Festarit, jokaiselle jotakin tyylillä. Ohjaajat panostivat päivään täysillä ja osoittivat uskomatonta luovuutta, mikä innosti asiakkaat mukaan toimintaan. Asiakkaat osallistuivat kukin omalla tavallaan ja nauttivat festareista kovasti. ”Huippu fiilis kokea erilainen päivä ja lopettaa kesäloma,” oli porukan yhteinen mielipide.

Piirretty drinkkilista. Valittavana aurinko, t-rex tai rakkaus.

Pyhis-festereiden drinkkilistalla oli valittavana Aurinko, T-rex tai Rakkaus.

 

Jäätelöannokseen on lisätty keksejä ja kastikkeita sekä nonparelleja.

Kesä ja jäätelö. Ja annosjäätelöön kuuluu paljon itsevalittuja lisukkeita.

 

Popcorneja pahvirasioissaan. 

P niinkuin Pyhis ja popparit.

 

Nainen silittää mustaa ponia.

Tässä Pyhis-festareiden karvaisin ja ehkä suosituin vieras!

 

Arkisto