Joulua Hakalasta!
21.12.2020

Havukoriste, jossa punainen ja valkoinen sydän.

Joulun lähestyessä olemme askarrelleet joulun valmisteluja esim: koristeita ja kortteja läheisille joita usein kaipaamme. Täällä Hakalassa kädentyöt ovat mukavia ja niitä on tehty myös lahjoiksi, kuten kransseja oviin.

Hymyilevä mies pilkkoo kuusta oksasaksilla.

Kaikki voivat osallistua. Ensin leikataan havuja.

 

Havun oksia ämpäreissä.

Sitten ne kerätään astioihin ja viedään sidottavaksi.

 

Nainen havukranssi kädessään.

Ja tässä on valmis tulos, upea havukranssi tekijänsä sylissä.

 

On hienoa päästä kotiin omien läheisten ja vanhempien luo. Joulun vietossa muistamme myös poisnukkuneita kynttilöin. Se on kaunis näky kun hautausmaalla on kaikkialla kynttilöitä.

Täälläkin olemme laittaneet valoja pensaisiin ja ikkunoihin.

Joulun odotus joululauluineen ja hassutteluineen tuo hauskaa mieltä ja tuo joulun päivä päivemmältä lähemmäksi. Odotan kovasti näkeväni Lumiukko-elokuvan aattona. Äidin joulupatojen luo pääsyä, herkullisia makuja lämmintä glögiä herkullista suklaata ja kakkuja. Tervetuloa jouluinen ähky. Kunnon löylyt saunassa ovat poikaa. Nautin kiukaan suhinasta, se on kuin saunan henget puhuvat. Sillä välin kun joulua odotellaan ni täällä Hakalassa vietämme pikkujoulua. Sinne on tulossa kuoro laulamaan joululauluja ja aion olla mukana laulamassa kun tykkään musiikista ja se on lähellä sydäntäni.

Toivotan kaikille oikein hyvää joulun odotusta. Toivottavasti saisimme lumisen maan joululahjaksi.

t:blogisti arto

Arkisto