Hakalassa yhtä juhlaa
6.10.2021

Juhliva ryhmä ja henkilö kottikärryissä.

Meillä on ollut täällä Hakalassa erilaisia juhlia varsinkin elokuun aikana kun kesätyöntekijöitä on siirtynyt muihin töihin ja yhden ohjaajan läksiäisistä bileet vietetty kun hän jää ihan kohta eläkkeelle.

Niissä läksiäisjuhlissa oli vähän kaikenlaista ohjelmaa. Sille ohjaajalle oli eri aisti tehtäviä, hänellä oli side silmillä ja piti piirtää taululle kuva. Sitte näytettiin meille kaikille diakuvia koneelta mitä kaikkea täällä Hakalassa on tapahtunut viimeisen kymmenen vuoden aikana ja sille ohjaajalle järjestettiin yössä kottikärry ajelua.

Ryhmäkuva juhlasta.

 

Olemme myös viettäneet parin rivarilaisen asukkaan pyöreitä, kun toinen täytti viisikymmentä ja toinen neljäkymmentä. 

Elonkorjuujuhla Hakalassa Orimattilassa

Meillä oli täällä Hakalassa elonkorjuu tapahtuma puutarhalla. Ohjelmassa oli erilaisia aisteihin liittyviä tehtäviä, piti esimerkiksi tunnistaa erilaisia kasveja ja piti etsiä puutarhalta käsin tehtyjä koristematoja.

Sitten sai nauttia kupillisen yrttiteetä aistimajassa. Oli myös aittarakennuksessa näyttely erilaisista maalaustöistä mitä me asukkaat ollaan tehty. Sitte erilaisilla soittimilla soitettiin sadetta.

Kahvitauolla juotiin kahvia ja söimme omalta maalta tuotettua yrttileipää. Lounastauolla syötiin makkaraa ja sienisalaattia ja tavallista salaattia.

Iltapäivällä oli laulua ja musiikkituokio. Ja tapahtuma loppui siihen. Tunnelma oli loistava kun sai porukalla viettää aikaa ulkona ja aurinko paistoi.

 

Elonkorjuujuhla Nastolan Hakamaalla

Olimme viime viikolla muutaman kaverin + ohjaajan kans Nastolan Hakamaalla elonkorjuu juhlissa. Tunnelma oli loistava.

Yksi ohjaajista säesti pianolla ja kitaralla ja sillä oli mukana laulaja, joka lauloi ja pääsin itsekkin muutaman biisin laulamaan. Siellä oli myös tietovisoja ja arvattiin paljon painoi eri kokoiset kurpitsat.

Ja sitten ruuaksi oli kurpitsa sosekeittoa ja Hakamaan kasvattamista aineksista tehtyä leipää. Kahvin kanssa oli manteli rouheesta tehtyä kuiva kakkua. 

Itse sain muutaman auringonkukan mukaan sieltä ja tässä kuva niistä.

Keltainen auringonkukka.

 

Kuulumisia Hakalasta jakoi blogisti Arto

Arkisto