Senioreiden retket Nurmijärvellä
8.4.2021

Aasi puskee toppavaatteisiin pukeutunutta vanhaa miestä kasvoihin. Mies on silmät kiinni ja kumartuneena aasin suuntaan.

Retkeilimme Nurmijärven senioreiden kanssa useasti maaliskuussa ja eläimet olivat tuttavallisia niin maatilalla kuin luonnossakin.

Kolmen asiakkaan kanssa kävimme yksityisellä kodalla, jossa paistomme makkaraa, kuuntelimme musiikkia ja haimme pajunoksia. Sää oli kotaretkellä talvinen, mutta se ei meidän menoa haitannut.  

Kota, paljon lunta ja ihmisiä pyörätuoleissa kodan pihalla.

Makkaroita ritilällä, alla nuotiossa hyvä hiillos.Rehndahlin kotieläinpihalle pääsimme yksityiskännille. Laama halusi tehdä lähempää tuttavuutta meihin. Näimme minipossun, poneja, lampaita, aaseja, laaman, kissoja, kanoja sekä alpakoita. Täälläkin paistoimme makkarat avotulella ja ruoka maistui kaikille näin ulkona todella hyvin.

Musta-valkoinen laama katselee aidan vieressä etualalla olevaa punatakkista ihmistä.

Vaalean ruskea ja tumman ruskea poni aitauksessa,Seurasaaressa näimme paljon lintuja ja muutama tiainen saatiin houkuteltua syömään kädeltä. Seurasaaressa on paljon katseltavaa ja sinne on päästävä myös kesällä. Makkarat maistuivat myös tällä reissulla oikein hyvin kaikille.

Ihmisiä kävelemässä siltaa pitkin selin kameraan.Aurinkoinen kevättalven päivä.

Kaksi joutsenta uiskentelee osittain jäisessä meressä. Toisen kuvajainen heijastuu sulan kohdan pinnasta.

Sinitiainen istuu punatakkisen naisen kädellä.

Tekstin ja kuvat lähetti erikoisohjaaja Sanna Romppanen Nurmijärveltä.

Arkisto