Kahvila-Galleria Keltainen Apina avattiin Porvoossa
30.5.2022

Kuvassa Kahvila-Galleria Keltaisen Apinan opaskyltti.

Kahvila-Galleria Keltainen Apina on avattu Porvooseen.
Kahvila on avoinna ti - pe klo 10-13, heinäkuun suljettu.
Keltaisen Apinan löydät osoitteesta Teollisuustie 21, Porvoo.

Kahvilan tiskillä tarjolla erilaisia leivonnaisia kakkukupujen alla.

Kahvilan toiminnasta vastaa Porvoon päiväaikaisen toiminnan työvalmennusryhmä. Kahvilan yhteydessä on yhteistyössä Ateljee Eivorin kanssa toteutettu taidenäyttely. Taidenäyttely on vaihtuva; nykyinen näyttely on esillä juhannukseen asti, elokuussa laitetaan esille uudet teokset. Näyttelyn taideteokset ovat myynnissä.

Tervetuloa nauttimaan kahvilan antimista!

Taiteilijat ryhmäkuvassa.

Kuva gallerian avajaisista. Vasemmalta nykyisen näyttelyn taiteilijat Sakari Söderström, Piritta Niskanen, Petri Teränen, Elina Toivonen ja Sanna Käkelä sekä näyttelyn kokoaja Nelli Nio. 

Ateljee Eivor

Ateljee Eivorin taidetoiminnan ohjaaja Nelli Nio pitää erityisryhmille taidekursseja, joiden satoa on ollut jo muutamien vuosien aikana esillä erilaisissa näyttelyissä ympäri Suomea. Nyt taiteilijoilla on kiinteä galleria-tila, johon töitä saadaan esille. 

Erityistä tukea tarvitseva taiteilija tarvitsee ohjausta ja apua pystyäkseen tekemään taiteellista työtään. Tuki on käytännön auttamista materiaalien ja välineiden kanssa sekä taidetoimintaan liittyvien asioiden hoitoa. Lisäksi erityistaiteilija tarvitsee tukea kollegiaaliseen vuoropuheluun ja toimintaan tukiverkoston kanssa. 

Arkisto