Esittelyssä etevalainen - Heidi Keravalta
21.6.2022

Hymyilevä nainen, taustalla hymyilevä mies.

Oletko joskus miettinyt, keitä me etevalaiset oikein olemme? Millaisia tyyppejä meillä on töissä? 

Heidi-ohjaaja Virrenkulmasta

No, tässä on esimerkiksi meidän Heidi-ohjaaja. Yökkö-Heidi tutummin. Heidi on työskennellyt Keravalla Virrenkulmassa alusta asti eli vuodesta 2010 lähtien.
 
Heidin tunnistaa hersyvästä naurusta ja kovasta äänestä. Heidi on tyyppi, joka laittaa mutkat suoriksi, eikä jää jumittamaan kun jotain pitää saada tapahtumaan.
 
Asiakkaiden itsemääräämisoikeus ja seksuaalisuuden tukeminen on asioita jotka ovat Heidin sydäntä lähellä. Kukaan tiimistä ei yllättänyt, kun Heidi kertoi aloittaneensa työnohessa seksuaalineuvojan opinnot. Mahtavaa, että aloitti! Uskon, että Heidin opinnoista on hyötyä koko meidän talolle!
 
Heppa-hommat on tärkeä osa Heidin elämää. Heidin hevosrakkaus näkyy asiakkaidemme arjessamme siten, että asiakkaamme ovat päässeet Heidin kanssa talleille hoitamaan hevosia ja poneja. Myös ratsastamaan ja valjakkoajelulle ovat päässeet. Ne on aina tähtihetkiä asiakkaidemme elämässä.
Pyörätuolissa istuva mies silittää hevosta.
KUVA: Virrenkulman asiakas pääsi Heidin mukana heppahommiin.
 
– Parasta mun työssä on päästä toteuttamaan asiakkaiden toiveita. Yksilöllisyyden huomioiminen ja tukeminen siinä, että jokainen saisi elää omannäköistään elämää. Työyhteisö, asiakaslähtöisyys ja huumori. Opiskeluun ja omaan valjakkoajo-kilpailuharrastukseen olen saanut joustoa ja kannustusta työnantajalta, Heidi summaa yhteen työnsä parhaita puolia.

Aihepiirit

Arkisto