Etevan Duunarit mukana Job Shadow Dayssa
9.6.2022

Job Shadow Dayn logo.

Etevan työhönvalmennuksen asiakkaat, Etevan Duunarit ovat jälleen osallistuneet Job Shadow Dayhin. Duunarit ovat päässeet varjostamaan töitä usealla eri paikkakunnalla ja tutustumaan heitä kiinnostaviin töihin. Etevan sosiaalisen median kanavilla tullaan julkaisemaan tunnelmakuvia päivästä.

Job Shadow Day on päivä henkilöille, joiden elämäntilanne, sairaus tai vamma vaikeuttavat työllistymistä. Päivän tarkoituksena on tuoda esille erityistarpeita omaavien henkilöiden osaaminen ja motivaatio työntekoon. Job Shadow Day -päivänä pyritään järjestämään onnistuneita kohtaamisia työnantajien ja työn seuraajien välillä. Päivän aikana työn seuraaja pääsee tutustumaan unelmatyöhönsä oikealla työpaikalla ja näkemään, sopisiko työ hänelle.

Suomessa päivä on ensisijaisesti asenteenmuokkausta, jonka avulla on mahdollista luoda paikallista ja alueellista yhteistyötä erityisryhmien työllistymisen tueksi ja mahdollistamiseksi. Päivä onkin tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseen.

Tutustu Etevan työhönvalmennukseen ja Etevan Duunareihin katsomalla heistä kertova video Etevan YouTube-kanavalla. Video avautuu uuteen ikkunaan. 

Arkisto