Jaa ajatuksesi henkilökohtaisesta budjetoinnista
20.10.2020

Silta omannäköiseen elämään hankkeen logo

Suomessa kehitetään parhaillaan vammaisten henkilöiden henkilökohtaisen budjetoinnin mallia. Tähän liittyen THL toteuttaa kyselyn, jonka tavoitteena on kartoittaa näkemyksiä ja kokemuksia henkilökohtaisesta budjetoinnista. Kysely on keskeinen tietolähde kehittämistyössä ja tulokset auttavat käsitetyön eteenpäin viemisessä sekä käytössä olevien mallien ja hyväksi havaittujen käytäntöjen tunnistamisessa.

Kyselyyn toivotaan vastauksia mahdollisimman monelta henkilöltä ja myös mahdollisimman laaja-alaisesti. Näkemysten ja kokemusten kokoaminen, ymmärtäminen ja jäsentäminen on ensiarvoisen tärkeää, kun keskustelemme HB:n käsitteistöstä ja kun alamme luomaan henkilökohtaisen budjetoinnin Suomen mallia.

Kyselyyn voi vastata 23.10.2020 klo 16 mennessä.  Tässä linkki kyselyyn: Kysely henkilökohtaisesta budjetoinnista (webropol).

Lue lisää Etevan Silta omannäköiseen elämään -hankkeesta.

Lue lisää THL:n vammaisten henkilöiden henkilökohtaisen budjetoinnin kokeiluhankkeesta.

 

Arkisto