Etevassa otetaan Askeleita itsenäisempään elämään
21.4.2021

Kuvituskuva kengänjäljistä hangella.
Elämän tuen tulosalueella on käynnistynyt viime vuoden lopulla Askeleita itsenäisempään elämään -kehittämishanke. Kehittäminen on käynnistynyt ensimmäisenä Lohjan alueen asumispalveluista, jossa alkuvuoden aikana 2 asiakasta on muuttanut tukipolkujen avulla itsenäisempään asumiseen oman toiveen ja valmiuksien mukaan. Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä tuettuun muutokseen ja elämä itsenäisemmin on vahvistanut omannäköistä elämää.
 
Uuden strategian mukaisesti Etevassa vahvistetaan palvelujen monipuolisuutta, joustavuutta ja uudistumista asiakastarpeiden mukaisesti. Askeleita itsenäisempään elämään -hanke toteutetaan vuosien 2021–2022 aikana. Hankkeen tavoitteena on
  • luoda asiakkaille palvelu- ja tukipolku itsenäisempään elämään
  • kehittää tavoitteellista ja valmentavaa toimintamallia asumispalveluihin
  • mahdollistaa asiakkaiden voimavarojen mukaisen itsenäisyyden kehittymisen
  • rohkaista kokeilemaan turvallisesti oman näköistä elämää.
Lohjan lisäksi tukipolkua pilotoidaan Mäntsälässä ja Järvenpäässä. Sen jälkeen toimintamallia laajennetaan osaksi kaikkia Etevan jäsenkunta-alueita.
 
 
Lisätietoja
 
Laura Meriläinen, asiakkuuspäällikkö 
laura.merilainen@eteva.fi 

Aihepiirit

Arkisto