Muuttomatka Koivistoon jatkuu - asiakkaaksi tulo
21.5.2021

Kuva Koiviston rakenteilla olevasta asumisyksiköstä.

Uudisyksikön rakentaminen Mäntsälässä edistyy

Muuttomatka Koivistoon eli vaativan palvelun asumisyksikön rakentaminen Mäntsälässä etenee. Uusimmalla videollamme kerromme, kuinka Koiviston asiakkaaksi tullaan ja käymme kurkistamassa, kuinka rakennustyöt ovat edistyneet.
 

Asiakkaaksi palvelupyynnön kautta

Koivisto on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla on vaativia erityistarpeita liittyen esimerkiksi autismi- ja mielenterveydenkirjon tuentarpeisiin tai eri syistä johtuvaan haastavaan käyttäytymiseen. 
Koiviston asiakkaaksi tulo lähtee aina palvelupyynnöstä, jonka tekee asiakkaan kotikunta yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelupyyntö käynnistää moniammatillisen yhteistyön, jossa arvioidaan tulevaan asumiseen sisältyvät tarpeet ja toiveet.
 

Tilat tukevat yhteisöllistä ja itsenäisempää asumista

Koiviston tilat ja ympäristö on suunniteltu erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden tarpeisiin. Ne mahdollistavat yksilöllisesti rakentuvan ja monimuotoisen asumisen, sillä tiloissa on sekä yhteisöllistä ryhmämuotoista asumista että erillisasuntoihin suunniteltua itsenäisempää asumista.
Ennen muuttoa asiakkaalle tehdään yksilöllinen muuttosuunnitelma yhteistyössä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Tavoitteenamme on sujuva vastavuoroinen yhteistyö onnistuneen muuton ja tulevan yhteistyön rakentamiseksi.
 
Palvelun suunnittelussa korostetaan mahdollisuutta toteuttaa palvelut ja tuki yksilöllisesti niin, että osallisuus yhteisöön ja ympäröivään yhteiskuntaan toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaan omaa päätöksentekoa arjen valinnoissa tuetaan ja vahvistetaan. Etevan asiantuntijapalvelut ovat kaikkien Koivistossa olevien asiakkaiden käytössä ja apuna hyvien toimintatapojen löytämiseksi arkeen.
 
Etevassa on tänä vuonna käynnissä henkilökohtaisen budjetoinnin hanke Silta omannäköiseen elämään. Hankkeessa selvitetään laajasti niitä tukimuotoja, joista paljon apua ja tukea tarvitsevat vammaiset ihmiset voisivat hyötyä pystyäkseen vaikuttamaan omien palveluidensa suunnitteluun ja toteutukseen. 
 

Kiinnostaako työ Koivistossa?

Koivistossa asukkaiden arkea tulee tukemaan noin 30 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Jos olet kiinnostunut työskentelemään tässä mielenkiitoisessa ja aivan uudessa työympäristössä, seuraa rekrytointi-ilmoituksia sivuiltamme.
 
 

Seuraa muuttomatkaa netissä

Kerromme Koiviston rakennus- ja muuttoprojektin etenemisestä videoilla.
 

Lisätietoja Koivistosta

Projektista yleensä, henkilöstöstä, osaamisesta: 
Johanna Sinkkonen, tulosaluejohtaja, p. 040 304 7002, johanna.sinkkonen@eteva.fi
 
Petri Tervonen, Koiviston projektipäällikkö, palvelupäällikkö, p. 040 304 7271, petri.tervonen@eteva.fi
 
Asiakkaaksi tulosta ja asiakasvalinnoista:
Minttu Istermaa, vastaava sosiaaliohjaaja, p. 040 304 7818, minttu.istermaa@eteva.fi
 
Laura Meriläinen, asiakkuuspäällikkö, p. 040 304 8330, laura.merilainen@eteva.fi

Aihepiirit

Arkisto