Webinaari: Henkilökohtaisella budjetoinnilla omannäköistä elämää 10.3.2021
12.2.2021

Henkilökohtaisella budjetoinnilla omannäköistä elämää

keskiviikko 10.3.2021
kello 12 – 13:30
Teams-kokous 
Ilmoittaudu webinaariin tästä

Aiheina

Mistä henkilökohtaisessa budjetoinnissa on kysymys? Millaisia muutostarpeita liittyy ihmislähtöiseen ajattelu- ja toimintatapaan?

Puhujina

Näkökulmia henkilökohtaiseen budjetointiin luotsaavat kehittämispäällikkö Petteri Kukkaniemi ja projektipäällikkö Heidi Hautala Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä.

 

Ihminen edellä – henkilökohtainen budjetointi ja tuettu päätöksenteko itsemääräämisoikeutta vahvistamassa

Etevan alueellinen henkilökohtaisen budjetoinnin hanke järjestää webinaarisarjan henkilökohtaisesta budjetoinnista ja tuetusta päätöksenteosta. Webinaarisarja toteutetaan yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Kehitysvammaisten Tukiliiton kanssa.

Henkilökohtainen budjetointi on yksilöllisesti räätälöidyn avun ja tuen järjestämisen tapa, jossa henkilö on itse keskiössä suunnittelemassa, valitsemassa ja järjestämässä tarvitsemaansa apua, tukea ja palvelujen kokonaisuutta. Onnistumisen edellytys on, että tuen ja palvelun kokonaisuuden suunnittelua toteutetaan ihminen edellä.

Webinaarisarjan puheenvuoroissa kerrotaan, mitä henkilökohtainen budjetointi ja tuettu päätöksenteko tarkoittavat. Tavoitteena on kannustaa ja rohkaista meitä jokaista edistämään ihmislähtöisempää työotetta.

Lue lisää Silta omannäköiseen elämään -hankkeesta

 

Arkisto