Pääsiäisterveisiä ympäri Etevaa
14.4.2019

Espoon Maininkikodin pääsiäisruohot

Pääsiäiseen on valmistauduttu eri ahkerasti eri puolilla Etevaa. Tässä kuvaterveisiä eri ryhmäkodeistamme, kehitysvammapsykiatrian yksiköistämme ja päiväaikaisen toiminnan yksiköistämme.  Hyvää pääsiäistä!

Maininkikodissa Espoossa pääsiäisruohot olivat jo hyvässä kasvussa (kuva yllä).

Pääsiäinen-Järvenpään-Pt.jpg

Järvenpään päiväaikaisessa toiminnassa tipuja askarreltiin kertakäyttölusikoista ja viilipurkit somistettiin pääsiäisruohon astioiksi. 

Pääsiäinen-Keravankepsy-EasterJurassikPark.jpg

Keravan kehitysvammapsykiatrian yksikön tulivuoren edustalla ruohikossa seikkailee musta lammas ja dinosauruksia. Asetelman nimi on Easter Jurassic Park.

Pääsiäinen-LahdenKepsy.jpg

Lahden kehitysvammapsykiatrian yksikön asetelmaan olivat päässeet mukaan aiemmin tehdyt massatyöt. Tässä kuvassa ruohot ovat vasta oraalla, mutta hienot niistä kasvoi.

Pääsiäinen-Loviisan-pt.jpg

Loviisan päiväaikaisessa toiminnassa tehdään paljon savitöitä, ja ne luonnollisesti pääsivät somistamaan myös heidän pääsiäisasetelmaansa.

Pääsiäinen-Loviisan-pt-autismi.jpg

Loviisan päiväaikaisen toiminnan autismiryhmällä on komeat ruohot.

Pääsiäinen-MäntsäläKotikolo.jpg

Mäntsälän Kotikolon ruoho on kasvatettu sukkamieheen.

Pääsiäinen-Porvoon-Pt-.jpg

Porvoon päiväaikaisen toiminnan ruohot on kasvatettu pihaleluun.

Pääsiäinen-PorvoonPt-Touhutupa.jpg

Porvoon päiväaikaisen toiminnan Touhutuvan asiakkaat  askartelivat munankuoren kirjan sivuista repimällä ja liimalla useita kerroksia päällekkäin. Ruohon he kylvivät superlonin päälle ja siirsivät lopuksi mullalla täytettyyn munankuoreen. Kukat he askartelivat kananmunan kennoista.

Pääsiäinen-Saukkolan-Pt.jpg

Lohjan päiväaikaisessa toiminnassa Saukkolassa pääsiäisruohona on hernettä. Astia ja somisteet ovat tietysti myös yksikössä käsin tehtyjä.

Pääsiäinen-TuusulaSointula.jpg

Tässä hyvän pääsiäisen toivotukset Tuusulan ryhmäkoti Sointulasta.

Pääsiäinen-VantaanValma.jpg

Vantaan ryhmäkoti Valmassa pääsiäisruohot ovat hyvässä kasvussa ja narsissit kukkivat jo ulkonakin.

Pääsiäinen-Hakamaa.jpg

Hakamaan maatilalla Nastolassa pihaa somistaa kierrätyshenkinen tipu. Se on tehty lampunkuvusta, silmät raejuustopurkin kannesta ja munankuoret ämpärinkannesta. Pääsiäisruohona kasvaa persilijaa, vanhassa säilykepurkissa.  Tipun jalkana on keltaiseksi maalattu harjanvarsi. Tipun vartalo on huovutettu vanhan vaahtomuovipalan päälle. Kierrätys kunniaan!

Pääsiäinen-KarkkilaIltatuuli.jpg

Karkkilan ryhmäkoti Iltatuuli antoi muovisille ravinneliuospulloille uuden elämän pääsiäisruohon astioina. Tässä ruohot ovat juuri kylvettyinä, elämänsä alussa.

Pääsiäinen-KeravaVirrenkulma2.jpg

Myös Keravan Virrenkulman ryhmäkodin ruohon on kuvaushetkellä juuri kylvetty. Heidän erityisen hienoja Eteva-purkkejaan somistaa kuitenkin "valeruoho". 

Hyvää pääsiäistä meiltä kaikilta!

Arkisto