Job Shadow viikko - kaupunginjohtaja vieraili Karkkilan Duunareilla
14.5.2019

Karkkilan kaupunginjohtaja vierailulla Karkkilassa

Job Shadow Daytä vietetään Etevassa koko viikon ajan. Karkkilassa ohjelmassa oli muun muassa kaupunginjohtajan vierailu Etevan Duunareiden luo.

Karkkilan kaupunginjohtaja Tuija Telén tuli Job Shadow viikon kunniaksi Karkkilan päiväaikaiseen toimintaan Etevan Duunareiden vieraaksi. Hän kertoi omasta työstään, ja Duunarit esittivät hänelle tiukkoja kysymyksiä muun muassa bussiliikenteeseen ja Karkkilan talouteen liittyen.

Mikä ihmeen Etevan Duunarit?

Etevan Duunarit ovat Etevan työhönvalmennuksen asiakkaita. Duunari-ryhmiä on useita eri puolilla Etevaa.

JobShadowDay-logo1.jpg

Job Shadow viikko Etevassa

Job Shadow Daytä vietetään Etevassa koko viikon ajan. Viikko huipentuu torstaina 16.5. Vatesin koordinoimaan Jod Shadow Dayhin. Viikon aikana varjostetaan työtä sekä yksittäisten asiakkaiden voimin että yhdessä Duunari-ryhmien kanssa. 

Job Shadow Dayhin osallistuu 7 eri ryhmästä yhteensä 17 yksittäistä Etevan Duunaria. Duunarit ovat yhdessä työvalmentajien kanssa löytäneet  työnvarjostamispaikoiksi eri aloja edustavia työnantajia; esimerkiksi kauppoja, kahviloita ja kuntia. Osa Duunari-ryhmistä on käynyt yhdessä tutustumassa eri työpaikkoihin tai kuten Karkkilassa, kutsuneet eri ammattialojen edustajia luokseen esittelemään työtään. 

Arkisto