Job Shadow viikko Etevassa
13.5.2019

Job Shadow Day -logo.

Job Shadow Daytä vietetään Etevassa koko viikon ajan. Etevan työhönvalmennuksen asiakkaita varjostaa työtä yksittäin ja ryhmissä.

Tällä viikolla vietämme Etevassa Job Shadow viikkoa, joka huipentuu torstaina 16.5. Vatesin koordinoimaan Jod Shadow Dayhin.

Job Shadow Day on päivä henkilöille, joiden elämäntilanne, sairaus tai vamma vaikeuttavat työllistymistä. Päivän tarkoituksena on tuoda esille erityistarpeita omaavien henkilöiden osaaminen ja motivaatio työntekoon. Job Shadow Day -päivänä pyritään järjestämään onnistuneita kohtaamisia työnantajien ja työn seuraajien välillä. Päivän aikana työn seuraaja pääsee tutustumaan unelmatyöhönsä oikealla työpaikalla ja näkemään, sopisiko työ hänelle. Työn seuraaminen sopii kaiken ikäisille, mutta erityisesti siirtymävaiheessa oleville nuorille, jotka miettivät opintopolkuaan.

Etevan työhönvalmennuksen asiakkaita, Etevan Duunareita, osallistuu Job Shadow Dayihin tänä vuonna 17, seitsemältä eri paikkakunnalta. Duunarit ovat yhdessä työvalmentajien kanssa löytäneet työnvarjostamispaikoiksi eri aloja edustavia työnantajia, muun muassa Hesburger, Musti ja Mirri, K-rauta, kunnat sekä kahviloita ja ravintoloita. Pääseepä yksi duunari seuraamaan myös Etevan aluepäällikkö Sari Pesun työpäivää. Lisäksi viikon aika Duunarit suuntaavat ryhminä tutustumaan muun muassa Ikean ja paloaseman toimintaan sekä Etevan Hakalan tilaan ja ovat kutsuneet yksiköihin vierailijoiksi poliisin ja Karkkilassa kaupunginjohtajan.

Lisätietoa Job Shadow Daystä Vatesin sivuilta:

Osallistuvat organisaatiot ja Etevan yhteyshenkilöt

Mikä on Job Shadow Day?

Arkisto