Pöllimispajoissa kehitetään osallisuuden tukemista
26.2.2020

Oletuskuva

Pöllimispajat ovat osa osallisuuden tukemisen kehittämistä, jonka Elämän tuki -tulosalue (asumispalvelut ja päiväaikainen toiminta) on nostanut yhdeksi tämän vuoden kehittämiskohteekseen.

Pöllimispajojen tarkoituksena on leivittää Etevan parhaita toimintoja toteutettavaksi laajemmin toimipisteissämme. Esiteltävä toiminto voi olla vaikka asiakkaille suunnattua suosittua ja hyödyllistä tekemistä tai joku ohjaajien työtä helpottava niksi tai menetelmä.

Ensimmäiset pöllimispajat pidettiin Etevan läntisellä alueella viikolla 6. Pöllimispajapäivänä 1-2 toimipistettä esitteli kukin 3 eri toimintaansa muista Etevan toimipisteistä tulleille vieraileville ohjaajille. Päivän päätteeksi jokainen vierailija valitsi vähintään yhden toiminnon kokeiltavaksi omassa toimipisteessään.

Pöllimispajojen lisäksi on tarkoitus järjestää kaikissa Etevan päiväaikaisen toiminnan yksiköissä asiakkaille 2 kertaa vuodessa kehittämispäivät, jotka toteutetaan kussakin yksikössä asiakkaille sopivimmalla tavalla.

Ensimmäisten pöllimispajojen sisältöön pääset kurkistamaan tästä:
Saukkolan video
Karkkilan video
Kahvelin video
 
Lisätietoja
Kirsi Reunanen, aluepäällikkö
P. 040 304 8098
kirsi.reunanen@eteva.fi

Arkisto