Etevassa vapaita asumisen paikkoja
1.6.2020

Kastanjakujan asumisyksikkö Vantaalla

Etevassa on vapaita pitkäaikaisen asumisen asukaspaikkoja. Asumaan ja palveluihin hakeudutaan tekemällä sähköinen palvelupyyntö.

Asumisyksiköissä eri puolilla Etevaa on vapaita pitkäaikaisen asumisen asukaspaikkoja. Alla on tämän päivän tilanteen (1.6.) mukaan kerrottu vapaiden paikkojen määrä ja lyhyet yksikköesittelyt.

VIHTI Ryhmäkodit Rillikoti (1 paikka) ja Katinkulma (1 paikka)

Vihdin kirkonkylällä sijaitsevat Rillikoti ja Katinkulma tarjoavat ympärivuorokautista asumispalvelua. Molemmat ryhmäkodit ovat omakotitaloja, joissa on tilaa 5 asukkaalle. Asukkaat ovat erilaista tukea tarvitsevia aikuisia.

VANTAA Vallinojan ryhmäkoti (1 paikka)

Vallinojan ryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua. 2-kerroksinen talo sijaitsee rauhallisella pientalovaltaisella Vantaan Vallinojalla. Asiakaspaikkoja on kolmessa eri ryhmässä yhteensä 16. Asukkaat ovat aikuisia ja tarvitsevat pääsääntöisesti paljon fyysistä tukea ja ohjausta.

VANTAA Kastanjakujan ryhmäkoti (4 paikkaa)

Vantaan vehreään Pähkinärinteen kaupunginosaan on juuri avattu uusi 10-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka on suunnattu kehitysvammaisille senioriasiakkaille. Yksikköön muuttaneet asiakkaat ovat kehitysvammaisia henkilöitä, jotka ovat joko ikääntyneitä tai muuten hyötyvät senioreille tarkoitetusta ympärivuorokautisesta ryhmämuotoisesta asumisesta ja toiminnasta.

ESPOO Hansakallion ryhmäkodissa (1 paikka)
Espoon Kauklahdessa sijaitsevassa Hansakallion asumispalveluyksikössä on 2-kerroksinen talo, joissa asiakaspaikkoja yhteensä 17. Asunnot jakautuvat kolmeen eri ryhmään. Lisäksi yksikössä on 6 rivitaloasuntoa sekä 1 tukiasunto. Hansakallio sijaitsee rauhallisella asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien sekä ulkoilualueiden lomassa. Yksikössä on vahva autismiosaaminen, sekä kokemusta ja osaamista aivovammaisten asiakkaiden ohjaamisesta sekä tukemisesta.

ASKOLA Askolan ryhmäkodissa (1 paikka)
Askolassa asunnot sijaitsevat kirkonkylällä, luonnon keskellä ja lähellä palveluita. Asumispalveluyksikössä on 2 ryhmäkotia, joissa molemmissa 6 asuntoa. Pihapiirissä on myös rivitalo, jossa on yhteensä 6 erillistä asuntoa. Askolassa asukkaat saavat yksilöllistä palvelua oman tarpeensa mukaan, tarvittaessa myös ympärivuorokautisesti. Yksikössä on lisäksi erityisosaamista autismin kirjon henkilöiden asumisesta.

Tee palvelupyyntö netissä

Asumispalveluihimme hakeudutaan tekemällä palvelupyyntö Etevan nettisivuilla. Ota yhteyttä Etevan sosiaalityöhön, mikäli tarvitset lisätietoja palveluistamme tai vapaista paikoista.

Aihepiirit

Arkisto