Vierailukielto on päättynyt asumispalveluissa ja kehitysvammapsykiatrian palveluissa
10.6.2020

Oletuskuva

Etevan asumispalveluihin ja kehitysvammapsykiatrian yksiköihin astui koronaepidemian vuoksi voimaan vierailukielto 17.3.2020. Nyt kyseinen kielto on päättynyt, mutta edelleen suosittelemme pidättäytymistä vierailuista yksikön sisätiloihin.

Tapaamiset mieluiten ulos

Suosittelemme sopimaan tapaamiset asiakkaidemme kanssa mieluiten ulkotiloihin. Esimerkiksi kahvittelemalla pihamaalla tai yhteisellä kävelyllä on mukavaa tavata läheisiä. Jos tapaamisen on kuitenkin tapahduttava asumisyksikön sisällä esimerkiksi huonon sään vuoksi,

  • on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta heti yksikköön tultaessa
  • on säilytettävä turvavälit muihin asukkaisiin ja henkilökuntaan
  • oleskellaan vierailun aikana vain asukkaan omassa huoneessa.

Vierailulle ei saa tulla, jos henkilö tuntee hengitystieinfektion tai muun virussairauden oireita.

Tähän mennessä Etevan rajoitustoimet ovat toimineet hyvin, sillä yksikään asiakkaistamme ei ole sairastunut koronatautiin. Kiitos tästä kuuluu osaltaan myös asiakkaidemme omaisille, jotka ovat tunnollisesti noudattaneet suosituksiamme.

Hyvää kesää ja yhteistyön jatkumista toivoen,


Eteva kuntayhtymä

Marika Metsähonkala,
toimitusjohtaja

Arkisto