Etevan Ella-sovellus on toimintapankki
4.10.2021

Pöydän ääressä kaksi hymyilevää poikaa. Toinen katsoo tabletilta  Ella-sovellusta.

Tällä viikolla Etevan älylaitteilla on otettu käyttöön asiakastyön tukemiseksi kehitetty Ella-sovellus. Ella on kehitetty asiakkaiden arjen rikastuttamiseksi ja ohjaajien työn tukemiseksi.

Ella-sovellus toimii arjessa toimintapankkina, josta asiakkaamme voivat itsenäisesti tai yhdessä ohjaajien kanssa löytää mielekästä tekemistä päiviinsä. Sovellusta on ollut kehittämässä etevalaisista koostunut moniammatillinen tiimi yhteistyössä tamperelaisen ohjelmistotalo Geniemin kanssa. Sovellus kokoaa yhteen etevalaisten vankan osaamisen ja hyväksi koetut toiminnot jaettavaksi kaikkien Etevan toimintayksiköiden kesken.

Sovelluksen sisältöjä luodaan ja kehitetään asiakkaiden ja ohjaajien käyttökokemusten perusteella, jotta se palvelisi käyttäjiään mahdollisimman hyvin. Jo pilotointivaiheessa sovellus otettiin innolla vastaan ja se sai osakseen hyvää sekä kehittävää palautetta.

Me kehitämme Ella-sovellusta Etevan sisäisenä yhteistyönä ja samalla tuemme asiakkaidemme digiosallisuutta.

 

Arkisto