Sampo Salo Eteva kuntayhtymän toimitusjohtajaksi
17.12.2021

Sampo Salo

Eteva kuntayhtymän yhtymäkokous valitsi 16. joulukuuta Etevan uudeksi toimitusjohtajaksi terveystieteiden maisteri Sampo Salon. Salo siirtyy toimitusjohtajan tehtävään Etevan talous- ja hallintojohtajan tehtävästä. Hän on hoitanut myös Etevan toimitusjohtajan tehtävää syyskuun puolivälistä lähtien, jolloin Etevan entinen toimitusjohtaja Marika Metsähonkala siirtyi toisen organisaation palvelukseen.

Salo on aiemmin toiminut muun muassa Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän talousjohtajana ja taloustehtävissä Lahden kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Toimitusjohtajan tehtävää haki 9 hakijaa, joista haastatteluun kutsuttiin 3 hakijaa. Soveltuvuusarviointiin eteni 2 hakijaa. Tehtävään varasijalle valittu Jorma Haapanen vetäytyi hausta prosessin aikana.

 

Medialle ladattava 300 dpi resoluution kuva tästä

Arkisto