THL:n yleisötilaisuus koronarokotteista to 11.2. klo 17.30
11.2.2021

Oletuskuva

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL järjestää kansalaisille tarkoitetun avoimen yleisötilaisuuden koronavirusrokotuksista torstaina 11.2. kello 17.30-18.30.

Verkossa järjestettävässä tilaisuudessa THL:n asiantuntijat ylilääkäri Hanna Nohynek, ylilääkäri Tuija Leino sekä johtava asiantuntija Mia Kontio kertovat koronarokotteista, rokotusjärjestyksestä sekä rokotusten järjestämisestä. Asiantuntijoille voi lähettää kysymyksiä kirjoittamalla ne keskusteluikkunaan tilaisuuden aikana. He pyrkivät vastaamaan mahdollisimman moneen kysymykseen. THL:n asiantuntijat moderoivat keskustelua.

Tilaisuuteen pääsee linkin kautta, joka löytyy THL:n sivuilta.

• Tilaisuudessa on viittomakielen tulkkaus.
• Kysymyksiä voi kirjoittaa verkkolähetyksen keskusteluikkunaan. Yleisöllä ei ole mikrofonia käytettävissään. Asiantuntijoilla ei ole mahdollisuutta vastata yksittäisten ihmisten terveydentilaa koskeviin kysymyksiin.
• Tilaisuuden tallenne lisätään myöhemmin suomeksi ja ruotsiksi tekstitettynä YouTubeen THL:n seminaarit-kanavalle.

Arkisto