Vahvasti tuetun pitkäkestoisemman kuntoutuksen asiakaspaikkoja vapaana
18.2.2021

Kuvituskuvassa mies ojentaa kämmenellään vihreätä avainnippua.

Etevan kehitysvammapsykiatrian palveluissa on tällä hetkellä tilaa tukiasunnoissa pärjääville kuntoutusasiakkaille tai nuorille kotoa itsenäistä asumista harjoitteleville asiakkaille. Meillä on näitä vahvasti tuetun pitkäkestoisemman kuntoutuksen asiakaspaikkoja vapaana Hämeenlinnassa ja Lahdessa.

Kehitysvammapsykiatrinen palvelu on tarkoitettu asiakkaille, joilla on vaativia erityistarpeita liittyen mielenterveyden ja autismikirjon häiriöihin tai muista syistä johtuvaan haastavaan käyttäytymiseen. Keravan, Lahden ja Hämeenlinnan yksiköissä asiakkaalle tarjotaan intensiivi- ja tutkimusjaksoja sekä näitä pidempiä kuntoutusjaksoja.

Palveluihin hakeudutaan kunnan vammais- tai terveyspalveluiden kautta tekemällä palvelupyyntö.

 

Lisätietoja

Susanna Wolkoff
aluepäällikkö
puh. 040 304 7865
susanna.wolkoff (at) eteva.fi

 

Arkisto