Lyhytaikaista hoitoa nyt myös Hyvinkäällä
21.4.2021

Kuvituskuva tuuliviiristä, jossa lukee "welcome".
Eteva avasi helmikuussa Hyvinkäälle nuorille aikuisille tarkoitetun lyhytaikaishoidon yksikön, Kotolan. Sen palvelut on tarkoitettu pääasiassa yli 18-vuotiaille ja etenkin autisminkirjon henkilöille, jotka tarvitsevat jatkuvaa ympärivuorokautista ohjausta, tukea ja apua kaikissa arkeen liittyvissä asioissa. 
 
Palvelun vakituisena käyttäjänä on tällä hetkellä 2 asiakasta. Heidän kanssaan viikonloput ovat lähteneet hyvin käyntiin, molemmilla on ollut hyvin omaa tilaa ja viikonloput ovat sujuneet rauhallisesti. Työntekijät ovat olleet toiminnasta innostuneita ja hyvin motivoituneita uusiin tehtäviin. 
 
Palveluun voidaan ottaa lisää asiakkaita 1 kerrallaan. Ennen aloittamista järjestetään tutustumiskäynti asiakkaalle ja hänen lähihenkilöilleen, jonka pohjalta suunnitellaan myös tarvittava lisä henkilöstöresurssiin. 
 
Jos olet kiinnostunut Kotolan palveluista, voit kysyä lisätietoja palvelupäällikkö Kristian Ahjoniemeltä. Kotolan asiakkaaksi hakeudutaan oman kunnan tai Etevan sosiaalityön kautta.
 

Kotolan aukioloajat

Kotola palvelee perjantaista klo 16 alkaen sunnuntaihin klo 16 asti 
  • toukokuussa 28.-30.5
  • kesäkuussa 18.-20.6
  • heinäkuussa 30.7.-1.8.2021.
 
Aluksi Kotolassa on toimintaa yhtenä viikonloppuna kuukaudessa, mutta kysynnän mukaan avoimia viikonloppuja lisätään. Syksyn aikatauluista ilmoitetaan toukokuun aikana Etevan nettisivuilla Ajankohtaisissa.
 

Kotolan yhteystiedot

Kotola sijaitsee Hyvinkäällä, osoitteessa Isännäntie 6.
Kotolan ohjaajat: puh. 040 304 7526, hyvinkaa.pt (at) eteva.fi
Vastaava ohjaaja: Nina Eskola puh. 040 304 7129, nina.eskola (at) eteva.fi
Palvelupäällikkö: Kristian Ahjoniemi puh. 040 304 8304 kristian.ahjoniemi@eteva.fi
 

Aihepiirit

Arkisto