Porvoossa Päivänsäteen ryhmäkodissa koronavirustartuntoja
6.4.2021

Oletuskuva

Porvoossa Päivänsäteen ryhmäkodissa on todettu koronavirustartuntoja. Tartunta on todettu kolmella henkilökunnan jäsenellä ja yhdellä asiakkaan omaisella. Terveydenhuoltoviranomaiset ovat määränneet tartunnan saaneet eristykseen. Ryhmäkodin asiakkaat ja lähes koko henkilökunta – yhteensä noin 20 henkilöä – ovat altistuneet tartunnalle, ja heidät määrätään karanteeniin.

Päiväsäde tuottaa lyhytaikaisen asumisen palveluita ympärivuorokautisesti lapsille ja nuorille, jotka ovat pääsääntöisesti kehitysvammaisia ja erityistä tukea tarvitsevia lapsia. Yksikössä ei ole juuri tällä hetkellä asiakkaita lyhytaikaisessa hoidossa. Ilmoitamme erikseen heti, kun toiminta käynnistyy uudelleen.

Altistuneiden asukkaiden omaisia on informoitu asiasta, ja terveydenhuoltoviranomaiset ovat altistuneisiin yhteydessä viimeistään keskiviikkona 7. huhtikuuta.

Koko henkilökunta on testattu, ja myös asiakkaat on ohjattu koronatestiin.

Lisätietoja medioille

Toimitusjohtaja Marika Metsähonkala
Puh. 040 304 7001
marika.metsahonkala@eteva.fi

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen
Puh. 040 676 1374
ann-sofie.silvennoinen@porvoo.fi

Lue lisää sivun aiheesta:

Arkisto