Tikkarellin palvelut uudistuvat
2.9.2021

Oletuskuva

Eteva lisää pidempiaikaista kuntoutusta lapsille ja nuorille

Etevan lyhytaikaishoidon yksikkö Tikkarellin palvelut uudistuvat. Jatkossa yksikössä voidaan tarjota myös lasten ja nuorten pidempiaikaista kuntoutusta esimerkiksi kehitysvammapsykiatrian tutkimusjakson tai kehitysvammapoliklinikalla tehtyjen tutkimusten jälkeen. Uudistus käynnistyy portaittain alkaen syksystä 2021 ja jatkuen vuoden 2022 ajan.

Nykyisten aikuisasiakkaiden osalta tämä tarkoittaa sitä, että tulemme suunnittelemaan aikuisasiakkaille Tikkarellin lyhytaikaishoitoa korvaavaa, tarkoituksenmukaista palvelua yhteistyössä kuntien sosiaalityön sekä perheiden kanssa.

Tikkarellin lyhytaikaishoidon yksikön toiminnan vähitellen tapahtuva muutos ja siihen liittyvät keskustelut tapahtuvat syksyn 2021 aikana. Etevasta ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiin, perheisiin ja kuntiin.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:


Minttu Istermaa, vastaava sosiaaliohjaaja, p. 040 304 7818

Kirsi Leväpelto, tulosaluejohtaja, p. 040 304 7003

Arkisto