Kohtaaminen ja kosketus - vammaisalan värikkäitä kohtaamisia
17.2.2022

Kampanjan tunnus: #KohtaaminenJaKosketus.

Eteva osallistuu viikolla 8 vammaisalan yhteiseen viestintäkampanjaan Kohtaaminen ja kosketus. Kampanjassa tuodaan esiin vammaisalan mielenkiintoista ja värikästä työtä ja siinä tapahtuvia kohtaamisia. Kampanjan tavoitteena on tehdä vammaistyö tutummaksi etenkin nuorille.

Kampanja toteutetaan sosiaalisessa mediassa ja voit seurata sitä Facebookissa ja Instagramissa tunnisteella #KohtaaminenJaKosketus.

Viikon aikana voit nähdä värikkään kirjon erilaisia vammaisalan kohtaamisia, otoksia työstä vammaisalalla.

 

Instagram_4.png

#KohtaaminenJaKosketus -somekampanjan järjestävät yhteistyössä Vammaisalan vetovoima ja koulutuksen kehittäminen (VAVE)- hanke, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Savas-Säätiö sr, Vaalijalan kuntayhtymä, Etelä-Savon Koulutus Oy (Esedu), Itä-Savon koulutuskuntayhtymä (Samiedu), STEP-koulutus (Kirkkopalvelut ry), Eteva kuntayhtymä, Rinnekoti, Diakonissalaitos, Aspa Palvelut Oy, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö (KVPS), Kehitysvammaliitto, Honkalampi-säätiö, Autismiliitto, Onnikodit, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Kymsote) ja Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus (KTO). 

Arkisto