Haastatteluvaihe

Kutsumme haastatteluun pääsääntöisesti sähköpostitse. Muistathan seurata mahdollisen haastattelukutsun osalta myös sähköpostisi roskapostilaatikkoa.

Rekrytointihaastattelun aluksi varmistamme henkilöllisyytesi kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Tarkistamme myös alkuperäiset tutkinto- ja työtodistuksesi. Kerromme sinulle myös mahdollisesta rikosrekisteriotteen tarkistamisesta sekä hygieniapassin tarkistamisesta tehtävissä, joissa niitä edellytetään.

Edellytämme asiakastyöhön valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa. Tehtävissä, joissa edellytetään rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin, tarkistamme ammatinharjoittamisoikeuden Valviran tietokannasta ennen valintapäätöstä. Samalla toivomme, että sinulla on käytössä henkilökohtainen SOTE-ammattikortti.

Haastattelukierroksia voi olla yksi tai useampia. Esimiestehtäviin hakeneista haastateltavista saatamme osan lähettää henkilöarviointiin.

Tämä voi tuntua monimutkaiselta, mutta ei ole ollenkaan sitä. Rekrytoiva esimies ohjaa ja neuvoo sinua mielellään.

Meillä ei tarvitse jännittää. Teemme muutenkin ihmisläheistä työtä.

Etevan rekrytointi

Ulkomaalaisille työnhakijoille

Varmennamme haastattelussa kansallisuutesi passista, kuvallisesta henkilökortista tai virkatodistuksesta. Tarkistamme myös oleskelulupasi voimassaoloajan.