Valintavaihe

Valitulle ilmoitamme valinnasta henkilökohtaisesti ja samalla informoimme terveystarkastuksesta, mahdollisesta rikosrekisteriotteesta, työsopimuksen allekirjoittamisesta sekä muista käytännön asioista.

Muille hakijoille ilmoitamme rekrytoinnin päättymisestä pääasiallisesti sähköpostitse.

Vaikka et tulisikaan valituksi, se ei tarkoita, ettei sinusta voisi myöhemmin tulla etevalainen. Seuraathan jatkossakin avoimia työpaikkojamme.

Kotiutuminen Etevaan perehdytyksen kautta

Ymmärrämme, että uuden tehtävän ja organisaation edessä työyhteistön tuki ja kannustus on keskeistä. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota perehdytykseen, joka alkaa jo ennen ensimmmäistä työpäivääsi. Haluamme näin varmistaa, että tunnet olosi tervetulleeksi ja kotiudut meille hyvin. 

Toivotamme kaikki uudet etevalaiset lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.

Etevan rekrytointi

Työhöntulotarkastus

Ohjaamme kaikki vakituiseen tai yli 4 kk kestävään määräaikaiseen tehtävään valitut työterveyshuollon työhöntulotarkastukseen.

Rikosrekisteriote

Laki edellyttää rikostaustan selvittämistä tehtävissä, joissa työskennellään alaikäisten kanssa. Mainitsemme tämän mahdollisen vaatimuksen jo hakuilmoituksessa. Meillä ei ole oikeutta tilata otetta eikä meitä voi myöskään siihen valtuuttaa. Rikosrekisteriotteen tilaajana olet siis aina sinä.