Vapaat asukaspaikat

Asumisyksiköissä eri puolilla Etevaa on vapaita pitkäaikaisen asumisen asukaspaikkoja. Alla on kerrottu vapaiden paikkojen tilanne eri yksiköissä.

Päivitetty 12.2.2021

Askola

Askolan ryhmäkodissa rivitalossa (1 asukaspaikka)
Askolassa asunnot sijaitsevat kirkonkylällä, luonnon keskellä ja lähellä palveluita. Asumispalveluyksikössä on 2 ryhmäkotia, joissa molemmissa 6 asuntoa. Pihapiirissä on rivitalo, jossa on yhteensä 6 erillistä asuntoa. Askolassa asukkaat saavat yksilöllistä palvelua oman tarpeensa mukaan, tarvittaessa myös ympärivuorokautisesti. Yksikössä on lisäksi erityisosaamista autismin kirjon henkilöiden asumisesta.

Espoo

Ryhmäkodit Apilatalo (1 asukaspaikka) ja Käpälämäki (1 asukaspaikka)
Espoon Ingaksenmäessä samalla tontilla on 3 erillistä ryhmäkotia: Apilatalo, Jänismäki ja Käpälämäki. Kaikissa ryhmäkodeissa on 5 asuntoa. Ryhmäkodit sijaitsevat rauhallisella omakotitaloalueella Jorvin sairaalan läheisyydessä ja sinne on hyvät liikenneyhteydet. Iso vehreä pihapiiri on asukkaille turvallinen. Ingaksenmäen asukkaista valtaosa on hyvin omatoimisia. Ingaksenmäessä asukkaita tuetaan yksilölliseen ja omannäköiseen elämään, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että asiakkaat harrastavat hyvin paljon.

Karkkila

Ryhmäkoti Tuulenpesä (2 asukaspaikkaa)
Karkkilassa ryhmäkodit sijaitsevat vehreällä pientaloalueella keskustan kupeessa. Kaksi eri ryhmäkotia ja rivitalo tarjoavat ympärivuorokautista asumispalvelua ja muodostavat yhdessä yhteensä 18 paikkaisen asumisyksikön. Asukkaat ovat erilaista tukea tarvitsevia aikuisia.

Rivitalo Karhunkorpi (1 asukaspaikka)
Karhunkorvessa on vapaana 1 rivitaloasunto, johon on mahdollista saada tuettua asumispalvelua. Asunnossa on mukava oma takapiha. Karhunkorpi sijaitsee keskellä vehreää omakotialuetta, keskustan kupeessa.

Lohja

Lohja ryhmäkoti (1 asukaspaikka)
Saukkolassa sijaitsevassa on 5 asukkaan ryhmäkoti. 

Mäntsälä

Rivitalo Kotikolo (1 asukaspaikka naiselle kaksiossa)
Kotikolo on rivitalo Mäntsälän kirkonkylällä, Mäntymäessä. Asumisyksikössä on 10 yksiötä ja kaksio sekä ohjaajien toimisto. Kaksiossa on molemmille asukkaille oma lukittava huone ja yhteiset keittiötila ja kylpyhuone. Kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Nurmijärvi

Ryhmäkoti Sateenkaari (1 asukaspaikka)
Nurmijärven kirkonkylällä sijaitseva Sateenkaari on 5 seniori-ikäisen kehitysvammaisen henkilön ryhmäkoti. Ryhmäkoti on omakotitalo, jossa jokaisella asukkaalla on oma huone. Kodin muut tilat ovat yhteisiä. 

Porvoo

Ryhmäkoti Peuralaakso (1 asukaspaikka)
Peuralaakso on 6 asukkaan ryhmäkoti, joka sijaitsee Porvoon Kevätkummussa, rauhallisella pientaloalueella. Ryhmäkoti on omakotitalo, jolla on suojainen piha. Ryhmäkodista on hyvät kulkuyhteydet reilun 3 km päässä sijaitsevaan keskustaan, lähipalveluihin on noin kilometri. Ryhmäkodin asukkaat tarvitsevat paljon tukea arjen toimintoihinsa. Jokaisella asukkaalla on oma huone. Yhteiskäytössä ovat keittiö, olohuone, sauna, pesuhuone ja 3 wc:tä. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Ryhmäkodin henkilöstöllä on paljon osaamista muun muassa kommunikoinnin tukemisessa.

Vantaa

Kastanjakujan ryhmäkoti (1 asukaspaikka)
Vantaan vehreään Pähkinärinteen kaupunginosaan on juuri avattu uusi 10-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka on suunnattu kehitysvammaisille senioriasiakkaille. Yksikköön muuttaneet asiakkaat ovat kehitysvammaisia henkilöitä, jotka ovat joko ikääntyneitä tai muuten hyötyvät senioreille tarkoitetusta ympärivuorokautisesta ryhmämuotoisesta asumisesta ja toiminnasta.

Vallinojan ryhmäkoti (1 asukaspaikka)
Vallinojan ryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua. 2-kerroksinen talo sijaitsee rauhallisella pientalovaltaisella Vantaan Vallinojalla. Asiakaspaikkoja on kolmessa eri ryhmässä yhteensä 16. Asukkaat ovat aikuisia ja tarvitsevat pääsääntöisesti paljon fyysistä tukea ja ohjausta.

Vihti

Ryhmäkoti Rillikoti (1 asukaspaikka)
Rillikoti on Vihdin kirkonkylällä, Männikön alueella sijaitseva 6 asukkaan ryhmäkoti. Jokaisella asukkaalla on oma huone, yhteisiä tiloja ovat keittiö, olohuone ja sauna. Piha on suojaisa ja vehreä. Asukkaat ovat aikuisia henkilöitä, joilla erilaisia tuen tarpeita. Tukea on saatavilla ympäri vuorokauden.

Ryhmäkoti Katinkulma (1 asukaspaikka)
Katinkulma on Vihdin kirkonkylällä, Männikön alueella sijaitseva 5 asukkaan ryhmäkoti. Jokaisella asukkaalla on oma huone, yhteisiä tiloja ovat keittiö, olohuone ja sauna. Katinkulma on kodikas talo, jossa on mukava puutarha. Asukkaat ovat aikuisia henkilöitä, jotka tarvitsevat paljon tukea arjen toimintoihinsa. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden.

Ryhmäkoti Seniorputti (1 asukaspaikka)
Seniorputti on Vihdin kirkonkylällä, Männikön alueella sijaitseva 5 asukkaan ryhmäkoti. Jokaisella asukkaalla on oma huone, yhteisiä tiloja ovat keittiö, olohuone ja sauna. Mukava pihamaa on asukkaiden käytettävissä. Tukea on saatavilla ympäri vuorokauden. 

 

Tee palvelupyyntö netissä

Asumispalveluihimme hakeudutaan tekemällä palvelupyyntö Etevan nettisivuilla. Ota yhteyttä Etevan sosiaalityöhön, mikäli tarvitset lisätietoja palveluistamme tai vapaista paikoista.

Etevan asiakkaaksi?

Haku Etevan asiakkaaksi tapahtuu oman kunnan tai Etevan sosiaalityön kautta tai suoralla palvelupyynnöllä. 

Lue tarkemmat ohjeet