Vapaat asukaspaikat

Asumisyksiköissä eri puolilla Etevaa on vapaita pitkäaikaisen asumisen asukaspaikkoja. Alla on kerrottu vapaiden paikkojen tilanne eri yksiköissä.

Päivitetty 9.9.2020

Askola

Askolan ryhmäkodissa (1 paikka) ja rivitalossa (1 paikka)
Askolassa asunnot sijaitsevat kirkonkylällä, luonnon keskellä ja lähellä palveluita. Asumispalveluyksikössä on 2 ryhmäkotia, joissa molemmissa 6 asuntoa. Pihapiirissä on myös rivitalo, jossa on yhteensä 6 erillistä asuntoa. Askolassa asukkaat saavat yksilöllistä palvelua oman tarpeensa mukaan, tarvittaessa myös ympärivuorokautisesti. Yksikössä on lisäksi erityisosaamista autismin kirjon henkilöiden asumisesta.

Karkkila

Ryhmäkoti Tuulenpesä (2 paikkaa)
Karkkilassa ryhmäkodit sijaitsevat vehreällä pientaloalueella keskustan kupeessa. Kaksi eri ryhmäkotia ja rivitalo tarjoavat ympärivuorokautista asumispalvelua ja muodostavat yhdessä yhteensä 18 paikkaisen asumisyksikön. Asukkaat ovat erilaista tukea tarvitsevia aikuisia.

Rivitalo Karhunkorpi (1 paikka)
Karhunkorvessa on vapaana 1 rivitaloasunto, johon on mahdollista saada tuettua asumispalvelua. Asunnossa on mukava oma takapiha. Karhunkorpi sijaitsee keskellä vehreää omakotialuetta, keskustan kupeessa.

Kerava

Virrenkulman rivitalo (1 paikka)
Keravan Virrenkulman rivitalo on samalla tontilla Etevan ryhmäkodin kanssa. Rivitalon asukkaat saavat tuettua asumispalvelua. Virrenkulma on uusi asuinalue johon on hyvät julkiset yhteydet keskustasta, johon on noin 2,5 km. Ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot, asuinalue on vehreä ja rauhallinen.

Kirkkonummi

Ryhmäkoti Auringonvalo (1 paikka) ja lyhytaikainen hoito (1 paikka)
Kirkkonummen asumispalvelut sijaitsevat samalla tontilla, noin 1 km päässä Kirkkonummen keskustasta. Asumispalveluilla on kaksi ryhmäkotia ja rivitalo. Kummassakin ryhmäkodissa on 6 asuntoa. Yhteisissä tiloissa on keittiö ja olohuone. Rivitalossa on 6 yksiötä. Kaikille yhteinen sauna ja harjoituskeittiö sijaitsevat omassa rakennuksessaan samalla tontilla. Henkilökuntaa on aamu- ja iltavuoroissa 3-5 ohjaajaa sekä yöaikaan yksi ohjaaja, joka kiertää kaikissa taloissa tarpeen mukaan.

Lohja

Ryhmäkoti Allikoti (1 paikka)
Lohjan keskustan tuntumassa, Nummentakana sijaitseva Allikoti tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua erilaista tukea tarvitseville seniori-ikäisille asiakkaille tai asiakkaille jotka muuten hyötyvät senioreille tarkoitetusta asumisesta ja toiminnasta. Ryhmäkoti on omakotitalo, jossa on 6 asukaspaikkaa.

Mäntsälä

Rivitalo Kotikolo (1 paikka miesasiakkaalle kaksiossa)
Kotikolo on rivitalo Mäntsälän kirkonkylällä, Mäntymäessä. Asumisyksikössä on 10 yksiötä ja kaksio sekä ohjaajien toimisto. Kaksiossa on molemmille asukkaille oma lukittava huone ja yhteiset keittiötila ja kylpyhuone. Kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Ryhmäkoti Mäntykoti (1 paikka)
Mäntykodissa on 6 asukaspaikkaa. Asukkaat ovat keski- ja seniori-ikäisiä tukea tarvitsevia henkilöitä. Ohjaajien tuki on tarvittaessa saatavilla ympäri vuorokauden. Ryhmäkodin kanssa samalla tontilla on Ryhmäkoti Eerikki ja erillinen rivitalo. Mäntykoti sijaitsee Mäntsälän kirkonkylällä, Mäntymäessä. Kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Porvoo

Ryhmäkoti Peuralaakso (1 paikka)
Peuralaakso on 6 asukkaan ryhmäkoti, joka sijaitsee Porvoon Kevätkummussa, rauhallisella pientaloalueella. Ryhmäkoti on omakotitalo, jolla on suojainen piha. Ryhmäkodista on hyvät kulkuyhteydet reilun 3 km päässä sijaitsevaan keskustastaan, lähipalveluihin on noin kilometri. Ryhmäkodin asukkaat tarvitsevat paljon tukea arjen toimintoihinsa. Jokaisella asukkaalla on oma huone. Yhteiskäytössä ovat keittiö, olohuone, sauna, pesuhuone ja 3 wc:tä. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Ryhmäkodin henkilöstöllä on paljon osaamista muun muassa kommunikoinnin tukemisessa.

Vantaa

Kastanjakujan ryhmäkoti (4 paikkaa)
Vantaan vehreään Pähkinärinteen kaupunginosaan on juuri avattu uusi 10-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka on suunnattu kehitysvammaisille senioriasiakkaille. Yksikköön muuttaneet asiakkaat ovat kehitysvammaisia henkilöitä, jotka ovat joko ikääntyneitä tai muuten hyötyvät senioreille tarkoitetusta ympärivuorokautisesta ryhmämuotoisesta asumisesta ja toiminnasta.

Vallinojan ryhmäkoti (1 paikka)
Vallinojan ryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua. 2-kerroksinen talo sijaitsee rauhallisella pientalovaltaisella Vantaan Vallinojalla. Asiakaspaikkoja on kolmessa eri ryhmässä yhteensä 16. Asukkaat ovat aikuisia ja tarvitsevat pääsääntöisesti paljon fyysistä tukea ja ohjausta.

Vihti

Ryhmäkoti Rillikoti (1 paikka)
Rillikoti on Vihdin kirkonkylällä, Männikön alueella sijaitseva 6 asukkaan ryhmäkoti. Jokaisella asukkaalla on oma huone, yhteisiä tiloja ovat keittiö, olohuone ja sauna. Piha on suojaisa ja vehreä. Asukkaat ovat aikuisia henkilöitä, joilla erilaisia tuen tarpeita. Tukea on saatavilla ympäri vuorokauden.

Ryhmäkoti Katinkulma (1 paikka)
Katinkulma on Vihdin kirkonkylällä, Männikön alueella sijaitseva 5 asukkaan ryhmäkoti. Jokaisella asukkaalla on oma huone, yhteisiä tiloja ovat keittiö, olohuone ja sauna. Katinkulma on kodikas talo, jossa on mukava puutarha. Asukkaat ovat aikuisia henkilöitä, jotka tarvitsevat paljon tukea arjen toimintoihinsa. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden.

 

Tee palvelupyyntö netissä

Asumispalveluihimme hakeudutaan tekemällä palvelupyyntö Etevan nettisivuilla. Ota yhteyttä Etevan sosiaalityöhön, mikäli tarvitset lisätietoja palveluistamme tai vapaista paikoista.

Etevan asiakkaaksi?

Haku Etevan asiakkaaksi tapahtuu oman kunnan tai Etevan sosiaalityön kautta tai suoralla palvelupyynnöllä. 

Lue tarkemmat ohjeet